Kaffekapslen: PPC-praktikant til 6-dobbelt gazelle webshop

Kaffekapslen: PPC-praktikant til 6-dobbelt gazelle webshop

Bliv praktikant hos Kaffekapslen – En af Danmarks største e-handels virksomheder.

Skal du i praktik i august 2023, og vil du gerne udvikle dine faglige kompetencer, så du er godt rustet til et job indenfor digital marketing efter dit studie? Som praktikant hos Kaffekapslen vil du tilegne dig erfaringer, kompetencer og indsigter i, hvad det vil sige at arbejde med betalt annoncering for en stor international webshop. Vores målsætning med dit praktikforløb er, at du lærer alt det vi kan, dvs. du får den nyeste viden, erfaring og specialistkompetence indenfor PPC, så du er klar til en karriere enten hos os eller andre steder i branchen. 

Hvad er PPC?

I praktikantforløbet kommer du til at specialisere dig indenfor Pay-Per-Click marketing. PPC er et paraplybegreb der dækker over mange forskellige former for betalt digital annoncering, fx annoncering via annonceringsnetværk som Google og Bing, samt på sociale medier som Facebook, Instagram og TikTok, etc.

Om praktikforløbet

Du vil i dit praktikforløb primært stifte bekendtskab med Google Ads, Microsoft Ads og Meta Business Manager, men vi tester altid løbende nye kanaler af, så er der er rig mulighed for at stifte bekendtskab med endnu flere annonceringsplatforme.

Kaffekapslens praktikantforløb består af:  

  • Skræddersyet onboarding program
  • Mentormøder med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem forløbet
  • Sociale aktiviteter, fx fredagsbare og julefrokost  
  • En masse kaffe og kakao

Om dig

Forudgående viden om betalt digital annoncering er ikke et krav. Det vigtigste for os er at du har evnen og ikke mindst lysten til hurtigt at suge ny viden til dig. Med andre ord søger vi en med ’ild i øjnene’.

Hvis vi skal bruge bulletpoints, så bør det her beskrive dig:

  • Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne inden for digitale medier og teknologi, markedsføring, IT eller kommunikation
  • Du er i stand til at tage ansvar, arbejde selvstændigt og er ambitiøs i forhold til at lære nyt og fordybe dig i ny viden
  • Du har en analytisk indgangsvinkel til dine arbejdsopgaver
  • Du er dygtig med tal og har nemt ved at forstå nye systemer og deres sammenhænge
  • Du er vild med digitale medier og nysgerrig på at lære mere

Kort om Kaffekapslen 
Kaffekapslen er en 7-dobbelt gazelle webshop og er Europas største forhandler af kaffekapsler online. Vores ambitiøse vækststrategi omfatter både ekspansion til nye markeder og optimering af eksisterende markeder. Det er en spændende rejse, vi er på, og både ambitioner og potentiale er skyhøje.

Vores arbejdsfilosofi er at give stort ansvar, grundig oplæring og mulighed for at vokse i takt med, at virksomheden vokser. Du kan derfor se frem til en spændende og udfordrende arbejdsplads med højt til loftet og masser af plads til udvikling og ansvar.

Vi har adresse i Hasselager – lidt udenfor Aarhus, hvor vi både har lager og kontor. 

Lyder det interessant?  
Vi ser frem til at dit modtage CV og en ansøgning fra dig. Fortæl os om dine erfaringer, kompetencer og interesseområder, så vil vi løbende invitere til samtaler.

Send din motiverede ansøgning og dit CV til Head of Paid Thomas Østermark Jensen på tje@kaffekapslen.com. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. 

Den næste praktikperiode begynder i august og kan vare til midt december, men med mulighed for stor fleksibilitet i forhold til dit studie. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Praktikken er ulønnet.

Vi glæder os til at læse din ansøgning