Enterspeed: Praktikant til tech-marketing i voksende start-up – efterår 2023

Enterspeed: Praktikant til tech-marketing i voksende start-up – efterår 2023

Vil du opleve farten og begejstringen i en start-up, hvor vi er på en fælles mission for at skubbe vores produkt up på et globalt marked? Har du lyst til at komme med idéer, sætte dem i gang og løbe dem i mål? Som praktikant i Enterspeed kommer du helt ind, hvor beslutningerne bliver truffet.

Der sker meget i Enterspeed. Vi er en VC-funded tech-start-up med globalt udsyn. Vi er bosiddende i Aarhus Nord i et Tech hub-hus, men vores marketing- og salgsafdeling arbejder med hele Norden, UK og så småt også US som marked.

Vi er nysgerrige på dine idéer, og selvom du får masser af ansvar og forventes selv at løbe med dine opgaver, overlader vi dig aldrig til dig selv. Du har en erfaren marketeer ved din side – og du sidder på kontor med chefen, så du kommer helt tæt på beslutningsprocesserne.

Fokus og mål

Du kommer især til at arbejde med vores digitale kanaler og hjælpe med at styrke vores brand og synlighed over for både frontend- og backend-udviklere og partnerbureauer i Danmark og UK. Du bidrager til generere idéer og formulere kampagner, men også til at prioritere dem, så vi bruger vores tid mest effektivt.

Vi er meget åbne over for at strikke et forløb sammen, der også giver dig et optimalt udgangspunkt for at skrive en rigtig spændende opgave, hvis det er en del af din praktik. Så hvis du allerede har spottet en mulighed for at dykke ned i et emne i din praktikperiode, er det bare at sige til under en evt. samtale.    

Hvad skal du lave?

  • Foretage interviews med udviklere, partnere og kunder
  • Skrive blogindlæg og kundecases
  • Bidrage til at drive vores digitale kanaler – organisk og paid
  • Udfordre os på content – og afprøve dine egne ideer
  • Deltage i ugentlige marketingmøder, hvor vi vurderer eksisterende indsatser og får idéer til nye
  • Udvikle kampagner, der skal skubbe vores use cases ud i markedet

Du skal se listen her som et udkast. Måske har du idéer, vi slet ikke selv har tænkt på.

Hvem er du?

Mon ikke du læser en kommunikationsfaglig uddannelse på universitetet eller DMJX? Du har nok også en interesse for tech og en grundlæggende forståelse for forskellen på backend og frontend 😉

Men egentlig er din profil ikke så vigtig. Så længe du er idérig, initiativrig og har en god forståelse for digital marketing, vil vi meget gerne høre fra dig. Hvis du også er en habil pennefører og kan begå dig mundtligt og skriftligt på engelsk, vil du nok finde dig godt til rette hos os. 

Hvordan ser din dag ud hos os?

Du kommer til at referere til vores Head of Communication, men vil også have hyppig dialog med vores Head of Sales og ikke mindst med vores CEO. De tre tager sammen teten på salg og marketing, og du får plads i samme lokale som dem, så du kan følge med i alle de løbende dialoger, der ofte udvikler sig til nye idéer.
Hver morgen mødes hele virksomheden på et Teams-møde, hvor vi vender kommende opgaver, deler beskeder og får sagt ordentligt godmorgen og god dag til hinanden 🙂

I din første tid vil du gennemgå et introforløb, så vi er sikre på, at du dels kender huset godt, og dels forstår Enterspeed som virksomhed, og hvad vores mission er på markedet. Vi er en remote friendly arbejdsplads, men vi vil opfordre dig til at møde ind på kontoret så meget som muligt – det får både du og vi mest ud af.   

Det der aldrig bør stå med småt

Praktikken er ulønnet. Du får naturligvis frokost, og så giver vi adgang til padelbane, træningslokale og fredagsbarer.
Praktikken er som udgangspunkt på 30 timer om ugen. Du vælger selv, om du napper fem korte dage, eller holder en ugentlig fridag.
Der vil mulighed være mulighed for at kombinere dine 30 timers praktik med et betalt studiejob på et aftalt antal timer. Altså timer, der ligger på toppen af praktikken.

Du starter i august eller september 2023, og praktikken udløber nok i december eller januar 2024, alt efter hvad der matcher din studiekalender.
Derefter vil der muligvis være mulighed for et studiejob.

Send din ansøgning og cv senest fredag den 24. marts 2023 til Head of Communication Jane Skovbo på jsk@enterspeed.com. Vi indkalder løbende til samtale.
Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Jane på +45 2729 1404

Ansøgningsfrist: 24. marts

Du kan læse meget mere om Enterspeed på www.enterspeed.com.