BOOK1: Praktikant til lobbybar

BOOK1: Praktikant til lobbybar

VIL DU VÆRE MED TIL AT DRIVE ET ANDERLEDES HOSTEL MED OMTANKE?

Til vores Design Hostel BOOK1 i hjertet af Aarhus, søger vi passionerede og servicemindede praktikanter, som ønsker at få indblik i en spændende organisation, hvor ansvar, passion og omsorg efterleves i det daglige arbejde – både i forhold til gæster, kunder, kolleger og verden omkring os.

LOBBYBAR

Som praktikant i vores lobbybar, træder du ind i rollen som vært/værtinde, hvor dit arbejde består af en kombination af receptionistopgaver og barservering. Du bliver en del af vores gæsters samlede oplevelse fra de træder ind ad døren, fra in-check, til servering af en kop kaffe i baren, til anbefalinger af restauranter og seværdigheder i lokalområdet, til vi siger ’på gensyn’

Vi tilbyder et tilrettelagt praktikforløb, hvor du får mulighed for at komme rundt i vores organisation. Du kommer også til at have et tæt sammenarbejde med Lobby og Bar Manageren, hvor du er med til at håndtere diverse opgaver sammen. Hermed sikrer vi, at du får den rette introduktion, viden og erfaring, for at blive den bedst mulige vært på BOOK1 og i branchen.

WHAT’S IN IT FOR YOU

  • GODT ARBEJDSMILJØ: Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, og vi dyrker vores talenter – vi ønsker at sikre den rette profil til det rette job.
  • INDSIGT: Du bliver en del af et fleksibelt team, hvor du har mulighed for at besøge, samarbejde med og få indblik i vores hostel og alle vores hoteller.
  • UDDANNELSE: Opgaver og ansvarsområder, som matcher med netop din uddannelse, så vi sikrer, at du får mest muligt ud af dit praktikforløb på BOOK1.
  • FÆLLESSKAB: Du bliver en del af Brøchner Hotels på lige fod med andre medarbejdere og oplever hands-on hvordan ansvar, passion og omsorg spiller en central rolle i måden, vi begår os på – både over for vores gæster og kolleger.
  • PERSONALEGODER: Brøchner Hotels afholder hvert år både sommer- og julefest. Vi har fordelagtige rabataftaler med vores samarbejdspartnere, lækker personalemad og hyggelige sammenkomster.

Er du klar til dette eventyr? Ansøgning og CV sendes til Jamie Callaghan, General Manager, jamie@book1.dk 

Besøg vores hjemmeside www.brochner-hotels.dk/job-og-karriere.