Duckwise: UX-design praktikant søges til efteråret 2023

Duckwise: UX-design praktikant søges til efteråret 2023

I Duckwise har vi en passion for brugervenlighed og gode digitale løsninger. Deler vi dette? Lige nu søger vi en engageret og passioneret UX-praktikant, der har lyst til at være en integreret del af vores designteam i Aarhus.   

Om praktikforløbet

Praktikforløbet hos Duckwise er karakteriseret ved høj faglighed, nærhed og samarbejde. Vi skræddersyer praktikforløbet i samarbejde med dig og din uddannelsesinstitution – det er dit interessefelt, som er i fokus. Vi garanterer et praktikforløb, hvor du får skærpet dine praktiske designevner, og hvor du får en smagsprøve på bureaulivet. 

I løbet af praktikforløbet vil du arbejde på kundeprojekter, hvor du bliver del af den fulde arbejdsproces og stifter bekendtskab med alt fra kundemøder og workshopplanlægning til design og feedback. Du vil hertil være tilknyttet en mentor og teamlead, som fokuserer på din faglige udvikling og trivsel.  

Duckwise tilbyder dig:

 • Mulighed for at træne dine kompetencer inden for digitalt design. 
 • Mulighed for at få erfaring med kundeprojekter og kundekontakt på et bureau. 
 • En mentorordning med nærhed, der fokuserer på din faglige udvikling og interessefelt. 
 • Mulighed for at udbygge dit netværk med designere og udviklere 
 • Mulighed for sparring omkring din portofolio i slutningen af dit praktikforløb. 
 • Mulighed for studiejob efter endt praktikplads (ikke garanteret) 


Vores forventninger til dig
:

 • Du er studerende på en relevant uddannelse inden for digitalt design. 
 • Du har passion for digitalt design, er engageret i faget, og du har mod på at lære. 
 • Du tør – og vil – udfordre os med dine faglige briller og nysgerrige spørgsmål. 
 • Du sætter pris på en god stemning på arbejdspladsen, og du vil gerne bidrage til den. 
 • Du har udarbejdet en portofolio med dit tidligere arbejde. Vi er interesseret i at se, hvad du tidligere har lavet – hvad end det er skoleprojekter, hobbyprojekter eller praktikprojekter. 


Det er et kæmpe plus, hvis
:

 • Du har basis kendskab til Design Thinking og agile processer. 
 • Du har erfaring med relevante designprogrammer som fx sketch eller Figma.


Praktiske informationer om praktikforløbet
:

 • Opstart i august 2023 
 • Timesatsen er på 30-37 timer om ugen. 
 • Praktikperioden varer 4-5 måneder.
 • Praktikken er ulønnet.


Spørgsmål? skn@duckwise.dk
Ansøgningsfrist: 24. marts 2023.
Ansøg via knappen øverst i opslaget.

Om Duckwise – hvilken praktikplads møder du ind til?

Duckwise er et digitalt designbureau med kontorer i Aalborg, København, Aarhus, Riga og London. Vi er et team af mere end 50 nysgerrige kollegaer på tværs af lokationerne, hvor vi sidder 26 i Aarhus. 

Vi brænder for at udforske det digitale landskab, at løse komplekse problemer gennem design og teknologi – og ikke mindst at have det sjovt mens vi gør det. Vores vision er at forbedre verden udenfor vores andedam gennem meningsfulde digitale produkter. 

Som del af praktikforløbet vil du høre til Aarhus-afdelingen. Vi holder til ved den gamle lystbådehavn og deler kontor med vores moderselskab Trifork. Det betyder, at du vil møde ind til et pulserende arbejdsliv med kreative og teknologisk-tænkende kolleger. 

Det er en arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at deltage i det sociale liv. Vi tilbyder både crossfit, løbeklub, strikkeklub, fredagsbar og sociale events, som du er meget velkommen til at deltage i.