Region Midtjylland: Praktikant til IT hos SterilFlow

Region Midtjylland: Praktikant til IT hos SterilFlow

Kom tæt på hospitalerne – bliv praktikant i SterilFlow i en af landets største it-afdelinger

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du lyst til at være en del af en organisation, der spiller en central og aktiv del i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Og er du klar til at tage ansvar ind i opgaveløsningen sammen med dygtige og dedikerede kolleger? Så læs videre her.

Vi søger en praktikant til Region Midtjyllands team for SterilFlow, der leverer løsninger, som understøtter hele det sterile flow – fra sterilcentralen, til operationsstuen og tilbage igen.

Systemet er hjørnestenen i forsyningssikkerhed, giver overblik over, hvor instrumenterne befinder sig fysisk og sørger derfor for at udnytte hospitalets udstyr så optimalt som muligt.

Helt konkret kommer du til, at…

  • hjælpe med at beskrive idéer og ønsker fra hospitalsenhederne, så udviklerne har et grundlag at arbejde ud fra, når funktionen skal designes og koden skal skrives
  • være med til at afklare arbejdsprocesser på klinikerne
  • lære at arbejde i Region Midtjyllands SterilFlows Software Design Dokument
  • hjælpe med beskrivelser af User Stories og Acceptance Criteria
  • arbejde med Scrum – særligt med Product Backloggen og Product Backlog Items

Som praktikant hos os er dialog med kolleger og fælles opgaveløsning et kendetegn. Du får bredde i dine opgaver, men også sammenhæng og struktur i arbejdet. Derudover får du 12 passionerede kolleger, der lægger vægt på en humoristisk og afslappet omgangstone. Det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi har et højt, fagligt niveau.

Er du interesseret?

Send motiveret ansøgning, CV og eventuelle spørgsmål til medarbejder Lisbeth Lorentzen på telefon 24 92 64 07 eller mail lisblo@rm.dk.

Praktikken er ulønnet, og vi er fleksible med din praktikperiode.

Få et kig ind bag it-ruderne her.