Holstebro Kommune: Praktikant til HR & Udvikling

Holstebro Kommune: Praktikant til HR & Udvikling

Er du i gang med en videregående uddannelse på kandidatniveau? Overvejer du en fremtid som konsulent eller leder indenfor HR i en offentlig organisation? Har du samtidig lyst til at bruge dine kompetencer til at hjælpe os med at blive et rigtig godt praktiksted?

Så kan du blive en del af Holstebro HR og Udvikling. Vi søger 1-2 nysgerrige og engagerede praktikanter til at hjælpe os med vores strategi for at lave et nyt kontor for forskning og udvikling. Vi forestiller os perioden september-december 2023.

Vi arbejder på at kvalificere Holstebro Kommune som et spændende og relevant praktiksted. Vi har derfor brug for viden om, hvad der er vigtigt for studerende, når de skal vælge praktiksted, hvordan vi kan skabe relevante opgaver for både praktikanter og Holstebro Kommune samt hvordan vi kan tydeliggøre de mange jobmuligheder for studerende efterfølgende. Den primære opgave bliver at hjælpe med at skabe viden herom.

Vi forventer at du er nysgerrig og behagelig at arbejde sammen med. Desuden at du kan bedrive en vis grad af selvledelse samt at du kan stå inde for Holstebro Kommunes værdier og grundfærtælling: https://www.holstebro.dk/kulturentilforskel.

Vi tilbyder dig en spændende praktikperiode med relevante opgaver, som kan tilpasses dine interesser og kompetencer. Du får altså en solid viden om, hvordan du kan bruge dine akademiske kompetencer til konkrete arbejdsopgaver, som skaber værdi for en organisation – og for dig selv.

Du vil blive en del af en arbejdskultur, hvor spørgsmål er kærkomne og faglig sparring en del af hverdagen. Du får en fast praktikvejleder i afdelingen. Sammen aftaler I, hvordan du bedst kan løse dine arbejdsopgaver samt hvilke arbejdsområder du ønsker at arbejde med. Vi tilbyder dig et skrivebord sammen med dine nærmeste samarbejdspartnere i afdelingen på Rådhuset i Holstebro. Men vi er samtidig fleksible, hvis du gerne vil arbejde hjemmefra. Vi forestiller os at du har en 37 timers arbejdsuge, men er også åbne for at du gerne vil have en ugentlig studiedag. Kommer du langvejs fra, vil vi gerne bidrage til at dække dine eventuelle transportomkostninger.

Måske får du også lyst til at indgå i et specialesamarbejde med HR&U eller et andet sted i kommunen?

Kan du se dig selv som praktikant i HR&U i Holstebro Kommune?

Så send en motiveret ansøgning til Thomas Binderup på mail thomas.binderup@holstebro.dk med titlen ”Praktikant HR&U, Holstebro Kommune”.

Eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe på tlf: 2544 1398.
Samtaler foretages løbende. Vi glæder os til at møde dig.

Bedste hilsner
Thomas Binderup
HR-konsulent, HR&U