Verdo: Kommunikationspraktikant, efterår 2023

Verdo: Kommunikationspraktikant, efterår 2023

Få et praktikantophold med mening hos Verdo!

Brænder du også for den grønne omstilling?

Hos Verdo vil vi gerne være en drivende kraft i den grønne omstilling. Det kræver masser af samarbejde og udvikling, og så kræver det ikke mindst masser af god kommunikation, som kan understøtte de grønne mål og arbejdet med at realisere dem.

Til at tage del i det arbejde søger vi en kommunikationspraktikant, der brænder for den grønne dagsorden, og som drømmer om at bruge det som afsæt for faglig udvikling.

En vigtig del af teamet

Hos Verdo vil du blive en del af et team på cirka 10 medarbejdere i Kommunikation og Marketing. Det er et fantastisk team fyldt med glæde og lyst til at skabe resultater, og alle bidrager på hver deres måde med kompetencer og personlighed.

Du vil fra dag ét blive taget seriøst og selv komme til at bidrage med såvel planlægning som eksekvering af forskellige kommunikationsopgaver, så du i trygge rammer kan få gode og praktiske erfaringer til at tage med videre.

Opgaverne vil variere mellem web, SoMe, intern, nyhedsbreve og ikke mindst presse. Desuden er der mulighed for at arbejde med visuel kommunikation og deltage i kampagner. Som en del af arbejdet kommer du til at indgå i dialog med kollegaer fra andre afdelinger i koncernen og vil på den måde komme til at opleve Verdo folde sig ud som den store, komplekse organisation, den er.

Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at klæde dig på til fremtidens arbejdsplads. Derfor begynder dit praktikophold med, at vi sammen lægger en plan og aftaler hvilke opgaver, der skal prioriteres, så det giver mest mulig værdi i forhold til din uddannelse, erfaringer og ønsker.

Ansøgning og kontakt

Praktikopholdet foregår på hovedkontoret i Randers 2. halvår 2023. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Praktikken er ulønnet, men vi dækker dine omkostninger til transport. Der er kantine, hvor man kan tilkøbe frokostordning.

Ansøg jobbet via knappen øverst på siden. Vil du vide mere, så ring til praktikantvejleder Bjørn Olsen på 2469 1413.

Vi glæder os til at høre fra dig!