anntex: Marketing- og brandingpraktikant, efterår 2023

anntex: Marketing- og brandingpraktikant, efterår 2023

Brænder du for at arbejde med marketing og branding? Er du innovativ, med et kreativt mindset? Så er du måske vores nye praktikant indenfor marketing og produktudvikling.

Vi tilbyder

Hos anntex vil du få en unik mulighed for en praktikplads i en spændende virksomhed i rivende udvikling. Som en del af vores team vil du være med til at udvikle, brande og ekspandere anntex.

Vi er en virksomhed med højt til loftet og god mulighed for at lære og få ansvar for egne opgaver fra dag ét.

Du vil få mulighed for at arbejde med flere interessante områder som:

  • Idéudvikle og eksekvere salgs- og marketing aktiviteter på tværs af produktsortimentet
  • Udarbejdelse af kommunikation, branding og marketing materiale
  • Få ansvar for SOME-marketing aktiviteter
  • Forretningsudvikle vores produkter

Praktikforløbets varighed afstemmer vi i fællesskab ud fra dine ønsker, men vi sigter efter at du kan arbejde 37 timer om ugen på vores lokation i Risskov ved Århus

Om dig

Vi søger en profil, som vil være med på en spændende udviklingsrejse i anntex hvor din særlige interesse ligger i marketing og produktudvikling. Du er ikke bange for nye udfordringer og har lyst til at lære. Du skal have et stort drive, være omstillingsparat og kunne arbejde struktureret både på egen hånd og i et team med andre. Du er innovativ med et kreativt mindset og kan arbejde selvstændigt.

Om anntex
Vi er eksperter i skræddersyede tæpper og madrasser til campingvogne og autocampere med over 10 års erfaring. Vi er kendt for vores høje kvalitet og gode service.

Nøgleordene som medarbejder i anntex er blandt andet: ”fællesskab, glæde, medskabende & respekt”

anntex arbejder hver dag på bæredygtige tiltag. I anntex vil vi gøre hvad vi kan for at opfylde det grønne ansvar, og efterlade et bæredygtigt fodspor. Dette gør vi blandt andet ved at arbejde med genanvendelige løsninger for at mindske splid fra produktionen.

anntex har også brandet Ergopur. Ergopur producere bla. trykaflastende produkter til hund, hest, og mennesker. Ergopur og anntex arbejder tæt sammen idet de har produktion under samme tag og deler de menneskelige ressourcer.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om praktikmuligheden, er du velkommen til at kontakte Ann Kjær, ejerleder på ann@anntex.dk eller telefon 48 44 44 00

Ansøg

En motiveret ansøgning samt dit CV skal sendes skriftligt til os via ann@anntex.dk

Vi holder samtaler løbende.