Aarhus Maskinmesterskole: Studentermedhjælper til Kommunikationsafdelingen

Aarhus Maskinmesterskole: Studentermedhjælper til Kommunikationsafdelingen

Er du en kreativ og dygtig studerende med en passion for at skabe inspirerende visuelle fortællinger? Har du lyst til at være en del af Aarhus Maskinmesterskoles kommunikationsafdeling, hvor vi fokuserer på rekruttering, branding og grøn omstilling? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Om stillingen:

Vi søger en engageret og selvstændig studentermedhjælper til vores kommunikationsafdeling. Aarhus Maskinmesterskole er dedikeret til at fremme grøn omstilling og bæredygtighed igennem vores uddannelser. Som studentermedhjælper vil du primært arbejde med videoproduktion, hvor du har mulighed for at sætte fokus på fremtidens teknologi, spændende alumner og grøn omstilling. Du vil være med til at skabe visuelt indhold, der formidler skolens strategi om at uddanne de næste generationer af maskinmestre og teknologer med en dyb forståelse for bæredygtige løsninger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning, optagelse og redigering af videoer, der præsenterer vores dygtige studerende og alumner og fremtidens teknologier
 • Skabe visuelt tiltalende indhold, der formidler vores fokus på grøn omstilling, bæredygtighed og mangfoldighed
 • Samarbejde tæt med den kommunikationsansvarlige og Aarhus Maskinmesterskoles marketingbureau om at tilrettelægge indhold og skabe kontakter
 • Fortælle historier om studerende og projekter, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid.


Om dig:

Du har gå-på-mod og har erfaring med at producere og redigere video. Du behøver ikke at vide noget om hverken maskinmesterprofessionen eller de teknologier vi arbejder med, men du skal have øje for de gode historier og finde den helt rigtige vinkel, når vi skal formidle dem. Derudover har du en selvstændig arbejdsetik og evnen til at håndtere projekter fra start til slut. Du skal være studerende, og vi vil foretrække at du har minimum to år tilbage af en relevant uddannelse, men dette er ikke et krav – vi er klar over, at der findes talenter mange steder!

Vi tilbyder:

 • Ca. 7 timer om ugen
 • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
 • En mulighed for at udvikle dine evner i et spændende arbejdsmiljø, med tæt kontakt til erhvervslivet
 • En stilling i et team hvor vi aktivt modarbejder nulfejlskulturen, prøver ting af og bliver klogere
 • Fleksible arbejdstider med mulighed for at tilpasse arbejdet til dine studieforpligtelser.
 • En fod indenfor i den grønne omstilling


Din ansøgning skal indeholde:

 • Dit CV
 • En kort video du selv har lavet i en anden sammenhæng (min. 2 minutters varighed)
 • En kort video (maksimalt 3 minutter), hvor du viser og fortæller, hvorfor det er dig, der er vores nye studentermedhjælper.


Om os:

Aarhus Maskinmesterskole er en videregående uddannelsesinstitution, der ligesom de teknologier vi beskæftiger os med, er i rivende udvikling. Vores strategi er fokuseret på vores studerendes og vores alumners deltagelse i den grønne omstilling, og som studentermedhjælper hos os får du mulighed for at få en bred viden og et blik ind i fremtiden, både til lands og til vands. Vi er også klar over, at fremtiden er mangfoldig, og derfor er vores fokus også på at inspirere alle potentielle studerende til at blive maskinmestre – uanset hvilken køn, baggrund eller uddannelse de har.

Ansøgning:

Upload dit CV senest den 1. oktober her i ansøgningsportalen, og send dine videoer via WeTransfer til jps@aams.dk. Filerne døbes [dit navn]ansøgning og [dit navn]_eksempel så vi kan se, hvilke videoer der hører til dit CV.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40, og at du kan begynde i uge 43.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Janus Priess på 4122 7197.