Aarhus Kommune: Praktikant i Teknik og Miljø med fokus på at løfte den kommunale sagsbehandling digitalt

Aarhus Kommune: Praktikant i Teknik og Miljø med fokus på at løfte den kommunale sagsbehandling digitalt

Har du lyst til at afprøve dine teoretiske færdigheder og viden fra undervisningen med konkrete projekter og hverdagens udfordringer? Er du teknoantropolog studerende og motiveret for et praktikophold i afd. Digitalt Samarbejde i staben Digitalisering, Teknik og Miljø Aarhus Kommune? Så er vi et godt match!

Vi søger lige nu en praktikant til at hjælpe afdelingen til at blive klogere på, hvordan vi på den bedste måde agerer digitaliseringspartnere for fagområderne, der skal løftes på den digitale front.

Om praktikken

Vi sørger for, at du bliver introduceret til arbejdet og oplært i brug af værktøjer og metoder, så du kommer godt fra start. Derudover får du tildelt en mentor, der under praktikforløbet vil guide, vejlede og støtte din udvikling ud fra din uddannelsesplan og kompetencer.

Hvordan bliver din hverdag 

Du bliver en integreret del af vores tværfaglige afdeling, som består af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi arbejder med varierende opgaver f.eks.: 

 • Digitaliseringspartnere for fagområderne
 • Effektivisering og innovation indenfor IT-området


Mange af vores opgaver løses i samarbejde med andre afdelinger, og du kan derfor glæde dig til at spare kolleger og faglige specialister i den øvrige del af organisationen med afsæt i mødet mellem organisation og teknologi

Der er tale om ulønnet praktik på 3-6 måneder med en arbejdstid på 30-37 timer om ugen som udgangspunkt. Der er mulighed for fleksible arbejdstider, og vi tager hensyn til dine undervisningsaktiviteter.

Som praktikant i afdeling Digitalt Samarbejde bliver du en del af Teknik og Miljø, der har hovedkvarter i kontorbygningen Blixens i Gellerup i Aarhus. 

Hvem er du?

 • Er ved at uddanne dig til teknoantropolog eller lign.
 • Er nysgerrig på at afprøve teori i praksis 
 • Kan samarbejde med en afdeling 
 • Har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Har en god forståelse og fair for at kunne formidle
 • Kan bidrage med kreative inputs og er klar til at gøre en forskel
 • Taler og skriver flydende dansk

 
Øvrigt om praktikpladsen

 • For den engagerede studerende kan der være mulighed for studiejob efter praktikken
 • Der er gratis kaffe og frugtordning samt god kantine med medarbejderrabat
 • Der er mulighed for socialt fællesskab med andre praktikanter i Teknik og Miljø 


Hvis du vil høre mere om praktikpladsen, så kontakt gerne Hanne Eline Povlsenpå tlf. 2920 9464eller på hahe@aarhus.dk 

Ansøgningsfristen: 
1. november 2023 med opstart 1. februar 2024.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” ovenfor for at komme videre til siden, hvor du kan udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement