Aarhus Kommune: Praktikant til Teknik og Miljø til udvikling af digitale løsninger

Aarhus Kommune: Praktikant til Teknik og Miljø til udvikling af digitale løsninger

Har du lyst til at afprøve dine teoretiske færdigheder og viden fra undervisningen med konkrete projekter og hverdagens udfordringer? Studerer du medievidenskab eller IT-arkitektur  og er motiveret for et praktikophold i afd. Digital Udvikling?  

Så er vi et godt match! Vi søger lige nu en praktikant til at hjælpe med digitalisering og automatisering af borgernes anmodninger om aktindsigt.   

Om praktikken 

Vi sørger for, at du bliver introduceret til arbejdet og oplært i brug af værktøjer og metoder, så du kommer godt fra start. Derudover får du tildelt en mentor, der under praktikforløbet vil guide, vejlede og støtte din udvikling ud fra din uddannelsesplan og kompetencer. 

Hvordan bliver din hverdag  

Du bliver en integreret del af vores tværfaglige Digitaliseringsafdeling som består af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi arbejder med varierende opgaver f.eks.:  

 • Arbejdsgangsanalyser  
 • Egenudvikling af systemer og integrationer 
 • Implementering af nye fagsystemer  


Mange af vores opgaver løses i samarbejde med andre afdelinger, og du kan derfor glæde dig til at spare med kollager og faglige specialister i den øvrige del af organisationen. 

Der er tale om ulønnet praktik på 3-6 måneder med en arbejdstid på 30-37 timer om ugen som udgangspunkt. Der er mulighed for fleksible arbejdstider, og vi tager hensyn til dine undervisningsaktiviteter. 

Som praktikant i afdeling Digital Udvikling bliver du en del af Teknik og Miljø, der har hovedkvarter i kontorbygningen Blixens i Gellerup i Aarhus.  

Hvem er du? 

 • Er ved at uddanne dig til som kandidat i medievidenskab eller IT-arkitektur eller lign.  
 • Er nysgerrig på at afprøve teori i praksis  
 • Kan samarbejde med et team  
 • Har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation 
 • Kan bidrage med kreative inputs og er klar til at gøre en forskel 
 • Taler og skriver flydende dansk 

 
Øvrigt om praktikpladsen 

 • For den engagerede studerende kan der være mulighed for studiejob efter praktikken 
 • Der er gratis kaffe og frugtordning samt god kantine med medarbejderrabat 
 • Der er mulighed for socialt fællesskab med andre praktikanter i Teknik og Miljø  


Hvis du vil høre mere om praktikpladsen, så kontakt gerne Mikkel Dallpå tlf. 4185 9670 eller på mida@aarhus.dk  

Ansøgningsfristen er 1. november 2023.
 
Ansøgning
Klik på ”Ansøg” ovenfor for at komme til siden, hvor du kan udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement