Sinful: Influencer Praktikant

Sinful: Influencer Praktikant

Brænder du for kommunikation og influencer marketing? Er du knivskarp på de nyeste tendenser indenfor influencer marketing, og har du evnerne til at skabe relationer med nye brand-ambassadører?

Så er du måske den nye praktikant, vi leder efter.

Som praktikant i Performance, vil du blive en del af Sinfuls praktikprogram, hvor du sammen med praktikanter fra vores andre afdelinger vil opbygge et godt fagligt og socialt fællesskab! Programmet består af en ugentlig frokost med de andre praktikanter, masterclasses og deltagelse i sociale aktiviteter. Du vil også få tilknyttet en mentor, der skal sikre, at du gennem dit praktikforløb har en sparringspartner.

Om jobbet:

Som en del af Influencer-teamet hos Sinful får du muligheden for at assistere vores spændende influencer-kampagner på tværs af 11 forskellige lande. Hos Influencer-teamet skaber vi trafik fra de forskellige lande samt inspirerer folk til et mere legende sexliv.

Du vil blive en del af et ungt ambitiøst team på 5 personer i alderen 24-28 år i en marketingafdeling på 24 personer, som du vil hjælpe med at sikre de allerbedste resultater for Sinful. Ønsker du en karriere indenfor e-handel, med fokus på markedsføring, så får du her en unik mulighed for at udvikle dine evner indenfor influencer marketing her hos Sinful.

Med et praktikophold i vores afdeling får du en spændende mulighed for at komme helt ind i maskinrummet og få erfaring med at drive og eksekvere vores influencer-kampagner på tværs af landegrænser. Som praktikant i Sinful får du både lov til at dykke ned i de ugentlige driftsopgaver, men vi forventer også af dig, at du kan og har mod på at tænke nyt og være en værdiskabende del af udviklingsopgaverne i teamet.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af nuværende influencer aftaler
 • Rekruttering af nye influencer samarbejdspartnere på tværs af diverse platforme
 • Vedligeholdelse og udarbejdelse af influencer kampagner
 • Assistere med ad hoc-opgaver


Vi leder efter disse kvalifikationer:

 • Du arbejder struktureret og målrettet.
 • Du er en teamplayer, der arbejder koncentreret og ihærdigt.
 • Du er kreativ, initiativrig og har en vindermentalitet.
 • Du kan begå dig flydende på dansk og engelsk.


Det vigtigste for os er, at du har gå-på-mod og lyst til at lære nyt samt udfordre dine faglige kompetencer. Vi søger en der har passion for at bringe tanke til handling og brænder for at indgå i teamet.

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Det faglige: Ambitioner, drive og fokus kan mærkes i hele huset. Vi står sammen om at blive verdensmestre som firma og brand.
 • Det sjove: Hos os har vi mere end én yndlingskollega. Vi griner sammen hver eneste dag både af os selv og hinanden, og så elsker vi at holde 3. halvleg.
 • Det blærede: Vi er en Gazelle virksomhed i vækst, som forsøger at slå vores egne rekorder hvert eneste år.
 • Det åbenlyse: Kække bemærkninger fra din omverden om din arbejdsplads bliver hurtigt hverdag. Til gengæld bliver det endnu hurtigere vendt til beundring, når du fortæller, hvor fantastisk det er at arbejde hos Sinful!


Praktisk info:

Ansøgningsfrist: Snarest muligt, da vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Start: Januar 2024.

Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus.

Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder et praktikprogram med bl.a. gratis frokostordning, en mentorordning, masterclasses og mange sociale arrangementer.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Performance Marketing Manager, Sebastian Møller Sardemann, på sebastian.sardemann@sinful.com.

Om Sinful:

Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Tyskland og Storbritannien.

Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015-2022 samt e-handelspriser i 2017 og 2018.

Vi er omkring 180 ambitiøse kolleger, som alle indeholder vores fem kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere mennesker til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt og indholdsrigt. Det er derfor altafgørende for os, at dine smil sidder løst, at dit sind er åbent, og at din natur er legende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion eller seksuel orientering mv. til at søge stillingen.