Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

RaskRask: Praktikant til økonomi og administation

RaskRask: Praktikant til økonomi og administation

Skal dit praktikophold være fyldt med meningsfuldt arbejde, hvor du sætter dit eget præg på opgaverne og resultaterne?

Hos RaskRask vil din praktik være kendetegnet ved stort ansvar, mulighed for at arbejde med mange forskellige aspekter af økonomi og administration, samt mulighed for at udvikle netop de kompetencer, du gerne vil. Du bliver en del af Danmarks største velværekoncept, hvor vi samarbejder med over 300 behandlere, og hjælper mere end 700 kunder ugentligt til mere velvære gennem forskellige behandlingsformer. Dit arbejde vil have direkte indflydelse på vores vision og mål, og du vil blive en vigtig del af vores team.

Dig og din mulighed hos RaskRask

Du læser økonomi eller erhvervsøkonomi på universitetet. Du trives i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du får mange forskellige opgaver, og er interesseret i at arbejde med mange forskellige aspekter af økonomi og administration.

Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for:

● Regnskab og budgettering
● Bogføring
● HR
● Kunde- & Partnerkontakt
● Salg
● Markedsføring

Din udvikling gennem praktikperioden

I de første uger af din praktik vil du blive introduceret til RaskRask-familien, vores værktøjer og dine første opgaver, som er designet til at få dig godt fra start. Vi ser, at du fra start er interesseret i det sociale liv og bidrager til god stemning på kontoret.

Under praktikken vil der løbende være opfølgningssamtaler med din faste kontaktperson, hvor der er mulighed for at snakke trivsel, opgaver og feedback.

Efter den første måneds tid har du fået større kendskab til virksomheden, vores processer og kultur. Du får mulighed for at påtage dig et større ansvar og øge din indflydelse på opgaver og resultater.

Efter de første par måneder vil du have tilegnet dig endnu mere viden om RaskRask som brand. På baggrund af denne viden kan du nu arbejde selvstændigt og sætte dit eget præg på tingene. Du vil se, at dine bidrag er blevet mere relevante og målrettede. Du arbejder nu på større opgaver, som skaber stor værdi, og du vil have mulighed for at kunne se direkte resultater af dit arbejde. Praktikforløbet vil blive afsluttet med en samlet evaluering af praktikken fra dit og vores perspektiv.

RaskRask som praktikplads

Hvert semester byder vi velkommen til talentfulde praktikanter, da vi brænder for at støtte studerende på deres vej mod arbejdsmarkedet. Vi værdsætter den friske og aktuelle viden, som studerende bringer med sig, og vi tror på, at nye perspektiver er vigtige for at forbedre vores økonomiske og administrative initiativer. Derfor vil vi sikre, at vores praktikophold ikke bare er et punkt på et CV, men en betydningsfuld oplevelse. Vi ønsker, at du som praktikant glæder dig til at møde på kontoret og går fra praktikken med en masse ny erfaring og udvikling indenfor økonomi og administration. Alle på kontoret er tidligere praktikanter, så vi ved, hvordan det er at være i dine sko.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen på kontoret i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det til dit studie. Hver dag er der frugt og frokostordning, om torsdagen er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Gennem din praktikperiode vil der være forskellige sociale arrangementer, som f.eks. padeltennis, firmamassage, bowling mm.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Ninna på info@raskrask.dk eller ringe på 93880063. Er du klar til at blive en del af teamet? Så skynd dig at sende os din ansøgning via knappen ovenfor. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Team RaskRask