Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Orbit: Studiejob som Copywriter

Orbit: Studiejob som Copywriter

Kan du producere værdiskabende tekster?

Vi har travlt i marketing, mange bolde er i luften og ambitionerne er store. Men vi mangler én som kan sætte ord på vores budskab – og gennem tekst, kan give vores to platforme, Orbit og MARS, en unik og letgenkendelig stemme, måske det er dig?

Opgaven

Gennem skriftligt materiale og strategisk arbejde med vores ”tone of voice”, kommer du til at sætte ord og give en stemme til vores ”go to market” strategi.

Helt specifikt ligger der følgende opgaver og venter på dig:

  • Oversættelse af hjemmeside – engelsk til dansk.
  • Produktion og gennemskrivning af værdiskabende artikler, som distribueres via sociale medier og diverse medieplatforme, f.eks. building-supply.dk
  • Undertekster til vores livestreams. Mange af vores livestreams foregår på dansk, men en del af vores kunder og målgruppe er engelsktalende. Derfor har vi brug for undertekster til disse.


Hvem er du?

Vi forestiller os at finde en studiemedarbejder, som drømmer om at arbejde med tekstforfatning og kommunikation. Du vil komme til at kommunikere komplekst software, så det er altafgørende at du er nysgerrig, spørgende og klar på en ord-baseret hjernevrider i ny og næ. Vi forventer at du kan skrive grammatisk korrekt dansk og engelsk, har du et tredje sprog i ærmet så er det bare ekstra fedt!

Hvem er vi?

Orbit Online er en virksomhed der leverer software til byggebranchen, bl.a. i form af systemer til projektstyring, CV- og referencer, ressourcestyring, CRM og meget mere. Vores kundekartotek indebærer både arkitekthuse, produktionsvirksomheder, ingeniørvirksomheder, konsulenthuse og mange flere, hvilket betyder at vi har en finger med i mange af byggebranchens største projekter!

Det tilbyder vi

Et studierelevant job, hvor du får mulighed for at konvertere teori fra din uddannelse til praktisk erfaring. Det er vigtigt for os, at støtte din uddannelse så du står stærkest, når uddannelsen er overstået.

Du bliver en del af et nyetableret marketingteam, som består af head of marketing, en social media specialist – og snart også en grafisk designer. Vi hylder det nørdede og du kan se frem til et energisk, sjovt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor alle samarbejder om et fælles mål: We make it easy to do it right!

Hvor: Katrinebjerg, Aarhus N.

Timer: 8-10 timer ugentligt

Start: Vi prioriterer at finde den rigtige kandidat, som matcher både fagligt og socialt. Vi afholder samtaler løbende og aftaler jobstart, når vi har den rigtige kandidat. I din ansøgning vil vi gerne høre om dine tanker om fremtiden og hvordan dette job kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Birthe Skov Andersen på bsa@orbit.online.