Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Orbit: Studiejob som Grafisk Designer

Orbit: Studiejob som Grafisk Designer

Er du klar på at konvertere teori til praktisk erfaring?

Vi har travlt i marketing, mange bolde er i luften og ambitionerne er store. Men vi mangler én som kan give vores budskab liv – og gennem visuelt materiale, primært digitalt, understrege værdien af Orbit.

Opgaven

Gennem produktion af visuelt digitalt materiale og definering af standarderne for brandingmateriale, vil du give liv til vores go-to-market strategi.

Helt specifikt ligger der følgende opgaver og venter på dig:

  • Produkt demo animationer. Korte videoer, som forklarer de vigtigste funktioner på vores platform.
  • Illustrering af nøgle features til hjemmesiden. Vi har et flot produkt med mange komplekse features, de skal visualiseres og præsenteres på en letforståelig måde.
  • Definering af den visuelle identitet til brug på tværs af digitale medier.


Hvem er vi?

Orbit Online er en virksomhed der leverer software til byggebranchen, bl.a. i form af systemer til projektstyring, CV- og referencer, ressourcestyring, CRM og meget mere. Vores kundekartotek indebærer både arkitekthuse, produktionsvirksomheder, ingeniørvirksomheder, konsulenthuse og mange flere, hvilket betyder at vi har en finger med i mange af byggebranchens største projekter!

Hvem er du?

Vi forestiller os at finde en studiemedarbejder, som drømmer om at arbejde kreativt med visuel kommunikation og markedsføring. Du vil komme til at visualisere komplekst software, så det er altafgørende at du er nysgerrig, spørgende og klar på en udfordring. Vi forventer at du er hjemmevant i de grafiske redskaber, som er nødvendige for den optimale eksekvering.

Det tilbyder vi

Et studierelevant job, hvor du får mulighed for at konvertere teori fra din uddannelse til praktisk erfaring. Det er vigtigt for os, at støtte op om din uddannelse så du står stærkest, når uddannelsen er overstået.

Du bliver en del af et nyetableret marketingteam, som består af head of marketing, en social media specialist og snart også en copywriter. Vi hylder det nørdede og du kan se frem til et energisk og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor alle samarbejder om et fælles mål: We make it easy to do it right!

Hvor: Katrinebjerg

Timer: 8-10 timer ugentligt

Start: Vi prioriterer at finde den rigtige kandidat, som matcher både fagligt og socialt. Vi afholder samtaler løbende og aftaler jobstart, når vi har den rigtige kandidat. I din ansøgning vil vi gerne høre om dine tanker om fremtiden og hvordan dette job kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Send din ansøgning og CV til Birthe Skov Andersen på bsa@orbit.online.