Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

OK: Praktikstilling til dig som brænder for E-mobilitet og konceptudvikling

OK: Praktikstilling til dig som brænder for E-mobilitet og konceptudvikling

Brænder du for den grønne omstilling, og vil du gerne tage aktiv del i grønnere løsninger til forbrugerne? OK’s E-mobilitetsteam er i rivende udvikling og søger derfor dygtige og engagerede praktikanter til vores to teams; Product Management og Forretningsudvikling samt Salg og Partnerskaber.

Vi sætter strøm til Danmark

OK er kendt for sine tankstationer og benzinkort, men vi er meget mere end det. Vi leverer energi til Danmark, og her er ladeløsninger sidste skud på stammen og et vigtig led i OK’s strategi om at tilbyde kunderne lige netop den energi, de efterspørger. Det skal være nemt og bekvemt at være elbilsejer, og derfor tilbyder vi ladeløsninger til privatkunder og erhvervskunder, samtidig med at vi investerer massivt i ladestandere til det offentlige rum og ”på farten”. Derudover indgår vi strategiske partnerskaber med større organisationer, som understøtter vores strategiske fokus.

Vi asfalterer, mens vi kører

Hos E-mobilitet er vi fulde af god energi – også den grønne. Derfor er det vigtigt for os, at et job i E-mobilitet er både sjovt og udfordrende, og at hver dag ikke er ens. Vi har travlt og oplever stor efterspørgsel på vores løsninger i markedet, hvorfor det er afgørende, at vi hele tiden er med på beatet. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat, har et agilt mindset og trives i et miljø, hvor du ikke altid ved, hvad dagen bringer.

”Mit praktikforløb i E-mobilitet har givet mig mulighed for at udfolde mine kompetencer inden for mit studie, samt få lov til at prøve dem af i praksis. Derudover har jeg lært at tage ansvar, lave fejl og udvikle mig, hvilket gælder både personligt og fagligt” siger Stephanie tidligere praktikant i E-mobilitet.

Om vores praktikprogram

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2024. Vores praktikhold tæller ca. 12 studerende på tværs af hele forretningen, og du tjekker løbende ind med dit hold. Fx spiser I fælles frokost hver uge, er på workshops, virksomhedsbesøg og meget mere. Her vil du helt sikkert få et fællesskab med nogen, du kan sparre med, udover din mentor og dine kolleger i E-mobilitet.

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne vores interne netværk, OK Ung. Vi har mere end 100 unge kolleger tilknyttet vores hovedkontor i Viby, som mødes til faglige og sociale arrangementer hele året rundt.

Hvad tilbyder vi?

Du vil få tilbudt opgaver fra begge teams, og vi er naturligvis lydhøre overfor hvilke opgaver, der særligt interesserer dig. Arbejdsopgaverne vil derfor favne bredt og kan fx være:

 • Udarbejdelse af markedsanalyser og identificering af nye tendenser på markedet
 • Konkurrentanalyser og opdatering af konkurrentoverblik
 • Deltagelse i udviklingen af nye koncepter
 • Planlægning af messe deltagelse
 • Projektledelse af mindre projekter
 • Udarbejdelse af kundeundersøgelser og -analyser
 • Ad hoc opgaver

 

Hvem er du?

Du er i gang med en videregående uddannelse og er på udkig efter en praktikstilling, hvor du kan få lov til at prøve kræfter med flere forskellige typer af opgaver. Derudover er det en fordel, at du har/er:

 • Forretningsforståelse
 • Stærk talforståelse
 • Selvstændig og har et stort drive
 • Et kommercielt mindset
 • Erfaring med Excel og PowerPoint
 • God til at kommunikere på skrift
 • Mod på at sige din mening, sætte din faglighed i spil og komme med forslag


Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, eller har du spørgsmål, så kontakt Produktudvikler Lucas Rosendahl på telefon: 2528 9141

Ansøgningsfrist:
Løbende