Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

DM: Junior konsulenter med lyst til ansættelsesret til DM’s Studenterteam i Aarhus (Studerende)

DM: Junior konsulenter med lyst til ansættelsesret til DM’s Studenterteam i Aarhus (Studerende)

Drømmer du om en fremtid indenfor HR eller ansættelsesret? Vil du udvikle dine kompetencer og give din karriere det bedst tænkelige afsæt? Så skulle du måske søge jobbet som junior konsulent i DM. Vi søger lige nu to nye kollegaer.

“Du får så mange kompetencer i det her job. Du er jo inde over alt lige fra ferie- til barselslovgivning til funktionærloven og alt midt imellem. Alt den her viden kan føre dig mange steder hen, og du får samtidig nogle rigtig gode kontakter,” fortæller Celina Kirk, junior konsulent i DM. 

Når du nu er godt i gang med dine studier, og du overvejer, om du ikke kunne omsætte nogle af dine nyerhvervede juridiske kompetencer til noget praktisk (og også tjene nogle penge), så er svaret; jo – det kan du her i DM.

I DM rådgiver vi vores medlemmer om deres løn og ansættelsesvilkår, og vi hjælper med at gennemlæse deres kontrakter, så vi er sikre på, at alt er OK. Det er en vigtig opgave, som vi gerne ser, at du også byder ind på.

Men hvad får du så ud af det?

Udover en konkurrencedygtig løn, så bliver du en haj til ansættelsesret, samtidig med at du får nogle dygtige og søde kollegaer, som vil dig det bedste og ikke mindst bidrage til din faglige udvikling. 

Dine vigtigste opgaver

“Det bedste ved jobbet er helt klart, at man med tiden får sine egne sager. Du er altså ikke et hjælpsomt vedhæng til en andens sagsportefølje, men skal løse dine egne ting – med stor bistand og sparring fra dine gode kollegaer, naturligvis,” siger Celina.  

Du vil arbejde med at:

  • Gennemgå ansættelseskontrakter
  • Rådgive DM’s medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår
  • Løse andre opgaver efter behov og dine interesser og kompetencer.

I starten af din ansættelse vil du skære en henvendelse til og lægge denne videre til en erfaren kollega. På sigt vil du håndtere dine sager selvstændigt, men der er altid mulighed for hjælp og sparring.

Dine nye kollegaer

“Vi er et relativt nyt studenterhold, men vi prioriterer at lære hinanden at kende, og vi har allerede godt gang i filmaften og casual fredagsvinsmagning, og det gør det bare endnu sjovere at være på arbejde,” afslutter Celina.

Du bliver ansat i Team Campus i Medlemsservice og Karriere, der er en helt ny afdeling, som skal være med til at løfte en ny strategisk dagsorden i DM. Vi arbejder tæt sammen med mange dygtige og imødekommende kollegaer fra Forhandling og Rådgivning, som rådgiver og forhandler om juridiske spørgsmål i forbindelse med blandt andet ansættelser og afskedigelser.  Vi har kontorer i både Århus og København.

Vi er dedikerede omkring vores faglighed, men vi vil også gerne høre om din koncert i weekenden og om dine vilde ferieplaner.

Hvad har du med i rygsækken eller attachemappen?

Vi forventer, at:

  • du går på et relevant studie som f.eks. HA(jur.), cand.merc.(jur)., stud.jur., cand.jur. cand.soc.jur.
  • du interesserer dig for ansættelses- og arbejdsret. Vi ser derfor gerne, at du har afsluttet eller skal til at påbegynde minimum et arbejdsretligt fag, fx grundlæggende arbejdsret, individuel arbejdsret eller kollektiv arbejdsret.
  • du har empati og gode dialogkompetencer samt er god til at vurdere, hvad der giver mening og værdi for det enkelte medlem.

Ansøgning 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Tor Schlosser på mail tsc@dm.dk eller tlf. 38 15 66 08. Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Annette Schmidt Højby på telefon 38 15 67 27 eller på anh@dm.dk 

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer på link nedenfor senest d. 19. juni 2024. Du kan kun ansøge online via nedenstående link. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26, og at opstart vil være slut august.

Ansættelsen vil være på DM’s kontor i Aarhus.

DM opfatter mangfoldighed som et aktiv. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, funktionsnedsættelse, religion eller alder. 

For at være med til at sikre en retfærdig rekrutteringsproces og minimere bias, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV eller ansøgning. Vi vil også bede dig om ikke at notere din alder eller fødselsdato.

Om DM 

DM er en fagforening med mere end 75.000 medlemmer på det akademiske arbejdsmarked. DM arbejder for et samfund, der muliggør et bæredygtigt arbejdsliv, og for at sikre de bedste løn- og arbejdsvilkår og et stærkt fagligt handlerum for medlemmerne.