Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvem er vi?

Advansor er verdens førende producent af CO2 køle- og varmeanlæg med godt 350 medarbejdere fra mere end 35 forskellige nationer med én fælles mission:

”At designe og producere verdens bedste bæredygtige køle- og varmeanlæg.”

Anlæggene adskiller sig markant fra de traditionelle køleanlæg ved at have udskiftet de klimabelastende F-gasser med CO2 som kølemiddel. Dette åbner op for et verdensomspændende marked, der stiller høje krav til kvalitet og innovative arbejdsprocesser. Advansor har til huse i nye og moderne produktionsfaciliteter i Brabrand og har klima og bæredygtighed i højsædet i hele huset.

Hvem er du?

  • Du er studerende og på udkig efter et studiejob ca. 10-15 timer om ugen
  • Hvilken uddannelse, du er i gang med, er ikke afgørende – det væsentlige er, at du er interesseret i at prøve kræfter med en række administrative opgaver i vores Aftersales afdeling
  • Du tager dit studiejob seriøst, er kvalitetsbevidst og selvstændig
  • Du kan begå dig på engelsk og kan arbejde sammen med internationale såvel som danske kollegaer


Hvad tilbyder vi?

Et attraktivt studiejob i en bæredygtig virksomhed, hvor du bliver en del af en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling, som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, diversitet og samarbejde.

I Aftersales arbejder teamet målrettet og dedikeret på at yde den bedste support til vores kunder vedrørende vores anlæg i form af hjælp til opstart, fejldiagnosticering og tekniske problemer under drift.

Du bliver en del af et velfungerende Aftersales team, hvor samarbejde og vidensdeling er en helt naturlig del af hverdagen.

Som Studentermedhjælper i Aftersales kommer du til at prøve kræfter med en række administrative opgaver herunder:

  • Opdatere reservedelslager i NAV, i samarbejde med lageret.
  • Opdatere serviceordrer i NAV.
  • Opfølgning på åbne servicesager i samarbejde med Customer Support.
  • Tilretning af kundeoplysninger i CRM.
  • Oprettelse af garantisager til leverandører.
  • Ad hoc administrative opgaver.

Virksomheden er placeret i Brabrand tæt på E45 med gode tilkørselsmuligheder og i gåafstand til busstoppested.

Interesseret?

Er du interesseret i at blive vores nye Studentermedhjælper i Aftersales? Så send en ansøgning og dit CV online.

Du er velkommen til at skrive din ansøgning på enten dansk eller engelsk.

Hvis du vil vide mere om jobbet eller Advansor generelt, kan du kontakte Aftersales Manager, Michael Jensen på tlf: +45 35 25 60 03 eller e-mail: mij@advansor.com

Bæredygtige CO2 klimaløsninger 

Som markedsførende leverandør har vi designet og produceret mere end 16,000 bæredygtige CO2 systemer til bæredygtig kommerciel og industriel køling og opvarmning over hele verden siden 2006. 

Mange forbinder CO2 med global opvarmning. Det tager vi mere cool. Bogstaveligt talt. Fordi CO2 er det mest klimavenlige kølemiddel: Det er ikke giftigt, ikke brændbart og påvirker ikke ozonlaget og skader ikke vores drikkevand. Derfor er vi  ’cool with CO2’.