Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Er du fysioterapeutstuderende på 4.-7. semester, og ønsker at anvende din viden om kroppen, skader og smerter for at gøre en forskel? Hos RaskRask får du muligheden for et fleksibelt studiejob, hvor du kan få erfaring med manuel behandling og kundekontakt. Bliv en del af vores stærke team af fagpersoner som bringer behandlingen hjem til kunden eller ud på arbejdspladsen.

Hos RaskRask bestemmer du selv, hvor mange timer du vil arbejde, hvilket gør det til et oplagt studiejob på fysioterapeutuddannelsen.

Hvem er vi?
RaskRask er et landsdækkende koncept for behandling og velvære. Vi tilbyder behandling i hjemmet og på arbejdspladsen. Med mere end 250 engagerede fagpersoner og 10.000 glade kunder, er vi et populært og veletableret koncept. Vi vil gerne gøre det nemt at være selvstændig behandler og give dig frihed og fleksibilitet i din hverdag og i det arbejde. Vores dedikerede team på kontoret i Aarhus tager sig af alt det praktiske som hjemmeside, bookingsystem, markedsføring og administration, så du får tid og overskud til at give den bedst mulige behandling til dine kunder og gøre en forskel, hvor det kan mærkes.

Hvad får du ud af det?

● Fleksible arbejdstider: Hos RaskRask bestemmer du selv, hvornår og hvor meget du gerne vil arbejde. Du får adgang til vores Partner App, hvorfra du selv kan vælge, hvor og hvornår du vil arbejde.

● Stærkt netværk af fagpersoner: Du vil blive en del af vores stærke netværk, der består af mere end 250 behandlere med forskellige faglige baggrunde.

● Din personlige profil: Du vil få din egen profil på hjemmesiden med profilbillede og profiltekst, hvor kunderne kan læse om din erfaring som behandler.

● Minimal administration: Vi sørger for alt det praktiske såsom markedsføring, bookingsystem og administration, så du slipper for at tænke på det.

● Faglig udvikling: Du vil få mulighed for faglig udvikling gennem sparring med andre behandlere, vores samarbejde med Aarhus Osteopati og At Work skolen samt vores interne læringsunivers.

Hvordan fungerer samarbejdet?
Vi har sørget for hjemmeside, bookingsystem, markedsføring og forsikring, så du kan koncentrere dig om at give en fantastisk oplevelse til dine kunder.

Du får adgang til vores Partner App, hvor du kan se dine bookings, kontakte kunderne og vælge det område, du ønsker at dække. I Partner App’en kan du åbne din kalender de dage og timer, du ønsker at arbejde og derved sammensætte din arbejdsdag, præcis som du ønsker. Kunderne har mulighed for at booke en tid med dig direkte gennem vores hjemmeside, nemt og enkelt.

Alle vores behandlere kommer fra forskellige faglige baggrunde, og vi har flere fysioterapeutstuderende med på vores stærke team. Hos RaskRask tilbyder vi ikke fysioterapi som specifik service, da vi som udgangspunkt tilbyder massage med olie. Dog, er du velkommen til at trække på din faglige viden.

Hvem er du?

● Du er fysioterapeutstuderende på 4.-7- semester
● Du er passioneret for dit fag, og elsker at gøre en forskel for andre mennesker
● Du er kvalitetsbevidst og serviceminded og nyder at have kontakt med mennesker i din dagligdag.

Læs mere og ansøg via vores Knappen øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på at høre mere, så ring eller skriv endelig:
Info@RaskRask.dk
93 88 00 63