Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Du behøver ikke at elske vaskemaskiner for at elske at arbejde hos Whiteaway Group. Er du serviceminded, imødekommende, og har du flair for at skabe mindeværdige kundeoplevelser? Vi tilbyder et fleksibelt studiejob med et støttende, energisk og ikke mindst ungt miljø. Hvad siger du til det?

I Whiteaway Group sælger og leverer vi husholdningsapparater til kunder over hele Skandinavien. Vi er passionerede købmænd, der tror på altid at udfordre status quo. Det hele startede med en idé – en anderledes tilgang til markedet og et digitalt mindset. Det begejstrer os stadig – vi brænder for at skabe en forandring og gøre en forskel. I dag er vi mere end 300 kolleger – alle drevet af ønsket om at gøre en forskel for vores kunder. 

Som Customer Advisor Part Time bliver du en del af et inkluderende team bestående af 14 kollegaer, som alle er studerende. Vi tilhører Customer Succes Agency (CSA), hvor vores fornemmeste opgave er at rådgive vores kunder indenfor køb af hvidevarer med et fælles mål om altid at skabe den bedste kundeoplevelse. Derfor søger vi til vores team til det danske marked og vores team til det norske marked. Da størstedelen af vores henvendelser drejer sig om salg, er det vigtigt, at du på egen hånd også kan finde løsninger, der gavner både kunden og vores forretning. 

Jobbet handler om:

 • Rådgivning af kunder over kald, chat og mails – enten på det danske eller norske marked
 • Håndtering af kunder, som henvender sig vedrørende køb og kundeserviceopgaver
 • At arbejde 1-2 vagter om ugen fordelt over eftermiddags-, aften- og weekendvagter, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til dit studie.


Vi forestiller os, at du: 

 • Har efaring med kundekontakt fra tidligere jobs
 • Har minimum ét år tilbage af dit studie
 • Har mod på at kaste dig ud i salg – salgserfaring er ikke et krav men et plus
 • Forstår at udøve god kundeservice og at tackle problemstillinger med et positivt sind
 • Er vildt motiveret for at arbejde med mennesker og give den bedst mulige behandling til vores kunder.


Vi mener, vi har en ret fantastisk arbejdsplads. 

Her får du bl.a.: 

 • Fast og attraktiv timeløn
 • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer
 • En flad, uformel organisation, hvor du vil opleve stor fleksibilitet til at planlægge din hverdag
 • Passionerede kollegaer og et inspirerende Student Network med mange andre studerende på tværs af afdelinger
 • En solid base i form af bl.a. sundhedssikring, adgang til fitness, personalerabatter  og en aktiv personaleforening.


Inklusivitet ved Whiteaway Group

Vi er dedikerede til at skabe en inklusiv kultur for alle medarbejdere. Vi byder alle kandidater velkomne uanset baggrund, religion og identitet. Hvis du ønsker særlige tilpasninger i løbet af vores rekrutteringsproces og/eller på vores arbejdsplads, gør os endelig opmærksom på dette, så vi kan efterleve dette bedst muligt. 

Vi holder samtaler løbende, så send gerne dit ansøgning og CV afsted hurtigst muligt via knappen øverst på siden. Interesseret i at vide mere? Du er velkommen til at kontakte Line Ebler Skovsen på lsk@whiteawaygroup.com