Form Plus: Studentermedhjælper/praktikant søges til ambitiøs køkkenvirksomhed

Form Plus: Studentermedhjælper/praktikant søges til ambitiøs køkkenvirksomhed

Vil du være med til at give flere muligheden for at få opfyldt deres køkkendrøm? Og drømmer du om at arbejde med målrettet marketing gennem fotocases og sociale medier? Så er du måske den rette til at hjælpe med at løfte FormPlus til nye højder. 

Vi er en fire år gammelt køkkenvirksomhed, som fra starten har slået sig op på at levere høj snedkerkvalitet til menneskelige priserVi kombinerer de stærke kabinetter fra IKEA med snedkerlavede fronter, skuffer og sider fra snedkeriet på Mors i særdeles høj kvalitet – til en fornuftig pris. God kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi gør.  

Dine opgaver

  • Besvarelser af beskeder på sociale medier
  • Opslag på sociale medier 
  • Planlægning og udførelse af fotocases  
  • Kontakt og opfølgning til tidligere kunder samt koordinering af fotograf 
  • Diverse ad hoc-opgaver 

Vi forventer

  • Åben og udadvendt personlighed med et skarpt øje for design og kvalitet 
  • Gode kommunikative evner 
  • Studererende indenfor marketing, digital kommunikation, design eller lignende 
  • Stærk på sociale medier og god til at analysere data og planlægge efter det

Arbejdstiden er på 8-10 timer per uge, men i øvrigt fleksibel. Har du lyst til at prøve et krævende job i en givende og ambitiøs virksomhed, så send en kort ansøgning til jesper@formplus.dk senest 1. september 2020. 

Snedker og grundlægger af FormPlus,

Jesper Lykkeskov