Kamstrup: Internship in Communication & Content Marketing

Kamstrup: Internship in Communication & Content Marketing

Apply here

Vil du være med til at videreudvikle vores blog og tilstedeværelse på LinkedIn? Er du struktureret og god til at formulere dig fængende på skrift? Har du lyst til at prøve kræfter med global B2B markedsføring og at blive en del af et dynamisk team med mange forskellige kompetencer, hvor samarbejdet er i højsædet? 


Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

I Marketing arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores vision om at blive den førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi og vand. 

Som praktikant i Marketings kommunikationsteam bliver du en del af et kreativt og dynamisk team, der har ansvaret for markedskommunikation, produktlanceringer, kampagner og events. Der er altid godt humør og samarbejde og sparring vægtes højt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige marketing teams – og får også bred kontakt med resten af Kamstrups organisation.

Et praktikforløb med udfordringer og ansvar
Du vil få ansvaret for – i samarbejde med resten af teamet – at udvikle og eksekvere strategi,  kommunikationsplan og indhold for vores blog samt LinkedIn profiler. Du vil blandt andet komme til at skrive blog posts på baggrund af viden, du henter ude i organisationen og være med til at videreudvikle bloggen.. Du skal ligeledes stå for at planlægge og producere engagerende indhold til vores LinkedIn profiler, samt være med til at øge vores reach til relevante beslutningstagere gennem platformen. Der er sjældent to dage, der er ens i teamet, og du vil derfor også blive involveret i mange af vores andre opgaver som for eksempel eventplanlægning, udsendelse af nyhedsbreve eller udarbejdelse af tekster til forskellige markedsføringsmaterialer. 

Din personlighed er vigtig for os
Som person er du udadvendt og ikke bange for at kaste dig over ukendt stof eller tekniske emner. Du arbejder målrettet og struktureret – og formår at holde overblikket, når du har gang i flere forskellige opgaver.

Du har den kommunikative værktøjskasse i orden, og du har måske allerede erfaring med udarbejdelse af ekstern kommunikation, blogindlæg eller indhold til LinkedIn. Du har forretningsforståelse og kan formidle de rigtige budskaber med udgangspunkt i vores kunders behov ved at omsætte tekniske features til værdibaseret kommunikation.

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor eller kandidat inden for kommunikation, marketing, journalistik eller lignende. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling i et internationalt og fagligt miljø, hvor du får ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og hvor du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske erfaringer.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for 6 uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2021 til ultimo juni 2021. 

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Kamilla Wied 

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.