WhiteAway Group: Legal Student Assistant

WhiteAway Group: Legal Student Assistant

Er du interesseret i at få afprøvet din teori fra studiet i praksis? Vi tilbyder lige nu en enestående mulighed for den detaljeorienterede studerende, som er motiveret for at få et unikt indblik i en ambitiøs og succesfuld virksomhed inden for e-commerce og retail.

WhiteAway Group har stor succes med at sælge hvidevarer og køkkenmaskiner. Vi vokser som koncern, ikke mindst uden for Danmark. Der er fart over feltet, og det betyder, at vi søger en ny Legal Student Assistant til WhiteAway Groups hovedkontor i Risskov. Du bliver en del af vores in-house Legal team, hvor den ugentlige arbejdstid forventes at udgøre 10-15 timer fordelt over to hverdage i ugen med stor fleksibilitet om placering.

I Legal-teamet er du tæt på den daglige forretning. Vi bliver et team af tre med dig, og arbejder selvstændigt og altid med fokus på forretningens kommercielle behov. Din primære rolle som Legal Student Assistant vil være at arbejde med forbrugerretssager, hvor du får en unik mulighed for selvstændigt at løse udfordringerne. Ydermere forventes det, at du bistår i det øvrige juridiske arbejde, hvor vi rådgiver i en bred vifte af juridiske spørgsmål på tværs af organisationens forretningsenheder. 

Det er derfor vigtigt, at du har forretningsmæssig forståelse med en tydelig juridisk vinkel, da det ofte er nødvendigt at samarbejde på tværs af forretningsenheder, når en opgave skal løses. Du vil naturligvis blive tilknyttet vores husjurist, som vil fungere som sparringspartner og leder for dig.  

Jobbet

 • Løse virksomhedens forbrugerretssager i de nordiske lande
 • Udarbejdelse af notater og oplæg
 • Litteratursøgning, herunder at finde domme, lovforarbejder og lignende
 • Assistance til organisationens jurist med ad hoc-opgaver

Din profil

 • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for jura eller erhvervsjura. Vi forestiller os du er ved at afslutte din bachelor eller er i starten af din kandidat
 • Du er struktureret, grundig og god til at fokusere på opgaverne
 • Du er åben, ansvarlig og fleksibel
 • Du har masser af gå-på-mod, er udadvendt og bidrager til at bevare det gode miljø på kontoret
 • Du må gerne have en særlig interesse for eller erfaring med forbrugerret

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Faglig stærk sparring og mulighed for personlig udvikling i et trygt miljø
 • Student Network med andre student assistants samt Interns
 • Høj berøringsflade med ambitiøse kollegaer og forventningsfulde kunder
 • En uformel omgangstone i en innovativ virksomhedskultur. Den gode idé får fart på hos os
 • Attraktive rammer for jobbet: sundhedssikring, frokostordning, fitness-rum, aktiv personaleforening. Blot for at nævne nogle

Spørgsmål og ansøgning
Har du relevante spørgsmål, er du velkommen til at kontakte jurist, Trine Herstmark, på mail: trh@whiteaway.com. Send en motiveret ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores karriereside. Karrieresiden kan du finde ved at trykke på  ”Ansøg her” funktionen øverst på siden eller via dette link.