Silverbullet Research & Insights: Dygtig og analytisk velfunderet Junior Consultant i Aarhus

Silverbullet Research & Insights: Dygtig og analytisk velfunderet Junior Consultant i Aarhus

Som Junior Consultant i Silverbullet Research & Insights arbejder du i en nystartet virksomhed der allerede er stærkt etableret på markedet. Vores projekter inkluderer evalueringer, markedsundersøgelser, forretningsudvikling og business intelligence-projekter plus store tracking-undersøgelser. Projekterne gennemfører vi for både små, mellemstore og store kunder inden for forskellige sektorer som luftfart, transport, turisme og attraktioner, den offentlige sektor og meget mere.

Vi oplever en betydelig vækst og leder nu efter en Junior Consultant til vores team i Aarhus bestående af højt kvalificerede og erfarne medarbejdere.


Den ideelle kandidat

Vi leder efter en Junior Consultant, der vil blive involveret i vores projekter fra A-Z. Opgaverne inkluderer flere af følgende, men tilpasses dine præferencer og kompetencer:

  • Udvikling af projektdesign inklusive løsningsforslag, spørgeskemaer og interviewguider.
  • Gennemførelse af desk-research, kvalitative interviews og styring af kvantitative dataindsamlinger både face-to-face, online, telefon, etc.
  • Kvalitetssikring og analyse af kvantitative og kvalitative data.
  • Rapportering i PowerPoint, og evt. BI-systemer, og kommunikation af resultater og indsigter til vores kunder.

Du er på et af de sidste semestre på bacheloren eller de første semestre på kandidaten på en relevant samfundsfaglig uddannelse (f.eks. cand.scient.pol, cand.merc, etc.). Vi leder efter en kandidat, der kan sige ja til flere, men ikke nødevendigvis alle, af følgende kvalifikationer og kompetencer:

  • Kan håndtere store datasæt og har erfaring med statistisk analysesoftware (f.eks. SPSS, Stata, R eller SAS).
  • Kendskab til nogle af de normale metoder til statistisk analyse (frekvenser, middelværdi, krydsfaner, betydning) og databehandling (recodings, berigelse med eksterne data, vægtning). 
  • Erfaring med kvalitative tilgange inkl. dybdegående interviews, fokusgrupper og lignende.
  • Systematisk, pligtopfyldende og ønsker at levere arbejde og løsninger af høj kvalitet i alle aspekter af projektløsningen.
  • Kan arbejde melem 10-20 timer i ugen, med gensidig fleksibilitet og hensyntagen


Hvad vi tilbyder

Du vil være en del af et lille firma, der har høje vækstrater og store ambitioner. Du vil blive et vigtigt aktiv for teamet og være en indflydelsesrig del af at levere stærke løsninger og indsigter til vores kunder.

Du får mulighed for at lære konsulentbranchen at kende, arbejde med mange interessante kunder og samarbejde med erfarne kolleger fra branchen. At arbejde med os er derfor en garanti for at styrke dine kompetencer og færdigheder, og du får mulighed for at bruge din uddannelse, viden og kompetencer i praksis.

Du vil have din daglige gang i vores helt nye kontor i Navitas på havnefronten. Vi har god kaffe, kantineordning samt en af ​​de bedste udsigter over havet, havnen og byen.


Ansøg nu

Send din ansøgning, CV og karakterudskrifter til Bjarke Bøgeskov på bb@silverbullet-research.dk. Du kan også kontakte Bjarke for mere information i tilfælde af spørgsmål, enten på ovenstående e-mail eller telefon 40192060.

Vi ansætter hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning ved førstkommende lejlighed. Vi glæder os meget til at høre fra dig.