Djurslands Bank: Praktikant til marketing- og kommunikationsområdet

Djurslands Bank: Praktikant til marketing- og kommunikationsområdet

Vil du være med til at…

  • arrangere kundearrangementer?
  • idéeudvikle markedsføringskampagner?
  • optage fede videoer?
  • lave kreative opgaver?   
  • markedsføre banken online?

Kan du svare JA til dette – så læs videre.


Marketing- og kommunikationspraktikant

Er du studerende på en videregående uddannelse inden for ­medie, kommunikation eller markedsføring? Brænder du for at arbejde med markedsføringskampagner – herunder især online markedsføring – og elsker du at stille skarpt med dit mobilkamera og optage fede videoer og redigere dem efterfølgende?

Måske er DU vores nye praktikant i Kommunikation & Marketing i Djurslands Bank. Du får stor frihed og alle muligheder for at afprøve din viden i praksis.

Kom i praktik hos os i forårssemestret 2021.


Vi søger…

… en ambitiøs og resultatorienteret praktikant til forårssemestret 2021. Du får mulighed for at arbejde med mange forskellige kommunikations- og marketingopgaver – især i relation til online medier og vores UngBank-koncept. Du får rig ­mu­­lighed for at gøre teori til praktik, da du er med hele vejen fra udvikling af ideer, til planlægning og aktivering af kampagner, events og andre tiltag.

Vi forventer, at du…

  • er energisk og ansvarsfuld
  • har teamspirit og godt humør
  • har kendskab til online medier – herunder sociale medier


Vi tilbyder dig…

… en praktikplads, hvor du får stort ansvar og relevant erhvervserfaring. Du bliver en del af et godt team i et uformelt miljø og en god omgangstone. Vi forestiller os, at du kan starte i januar, og vi forventer, at praktikperioden varer 5-6 måneder. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Vi har hovedkontor i Grenaa, og du får mulighed for et par ugentlige arbejdsdage i Aarhus, hvor vi har en afdeling ved Nørreport. Vi betaler dine transportudgifter med bus eller tog. Praktikken er ulønnet.


Interesseret?

Du kan høre mere om praktikpladsen ved at ringe til marketingchef Louise Ringsted. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – inkl. CV og evt. karakterudskrift – senest fredag 30. oktober 2020.

Søg praktikken via knappen på toppen af denne side eller HER.


Om Djurslands Bank

Som engageret lokalbank bakker vi op om lokalområdet og er med til at skabe vækst og aktivitet. Vi har 15 filialer, som er fordelt i Aarhus-området, i Randers og på Djursland. Af de lidt mere tørre tal har vi cirka 50.000 privatkunder, 4.000 erhvervskunder og 2.000 foreninger.

”Vi lever i mødet”, siger vi i vores markedsføring – for vi elsker rent faktisk at mødes med vores kunder og kommer ofte rundt med bankens populære Kaffebil. Vi elsker i øvrigt også anderledes markedsføring – og det bliver du en del af.

Forretningsområde:
Andet, Kommunikations- og marketingmedarbejder
Sted:
Grenaa
Kontakt: Marketingchef Louise Ringsted på telefon 8630 3131 eller mobil 2916 3119