Ditmer: Ingeniørpraktik foråret 2021

Ditmer: Ingeniørpraktik foråret 2021

Vil du sætte den nyeste teknologi i spil for at skabe smil hos endnu flere kunder i Danmarks dygtigste digitaliseringshus?

Hvem er Ditmer?

I Ditmer er vi 65 ildsjæle, der udvikler og implementerer digitaliseringsløsninger på livet løs, hvilket vi har gjort siden 2000. Vi arbejder både med private og offentlige kunder, hvor vi udvikler projekter som skaber sammenhæng på tværs af systemer, processer og organisatoriske skel. Projekterne tager udgangspunkt i de organisatoriske behov, og der er således ofte tale om skræddersyede digitaliseringsløsninger.

Praktikstillingen

Lige nu søger vi 2 ingeniørpraktikanter fra Diplomingeniøruddannelsen. Som praktikant får du et alsidigt forløb, hvor du indgår på linje med dine kolleger, og hvor vi lægger stor vægt på at have et miljø, hvor læring og resultater betyder mere end bureaukrati og ”sådan plejer vi at gøre”. Du kommer fra dag 1 til at arbejde med konkrete opgaver, som du er med til at sætte ”live” hos kunder under praktikken.

Vores filosofi er, at dygtige medarbejdere med frihed til at bruge deres talent skaber større resultater end tunge, bureaukratiske processer. Og det virker, for vi fastholder vores kunder – og får stadig flere nye.

Hovedvægten er på softwareudvikling som teknisk disciplin, men du vil også få fingrene i estimering, usability, arkitektur, planlægning, integration, idriftsættelse, test, support og evaluering.

Du kommer især til at arbejde med webudvikling i .NET og Visual Studio. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med webudvikling og har en generel forståelse for at arbejde med og mod databaser. Vi arbejder bl.a. med: ASP.NET MVC, JSON, HTML, JavaScript, LESS/SASS og CSS. ADO.NET, Entity frameworks, LINQ, React, Typescript, jQuery, Grunt og Bootstrap m.fl.

I praktikken vil du indgå i et team, hvor du arbejder i samspil med dine kolleger. Du får også en fast mentor, og vi lægger vægt på, at du lærer gennem konkrete udfordringer.

Om dig som praktikant

Som person er du udadvendt og trives i et åbent og socialt miljø. Vi forventer, at du er ærlig, selvstændig og ansvarsbevidst, og at du er nysgerrig efter at forstå kundernes forretning og brugernes behov. Du har allerede vist, at du kan tilegne dig ny viden gennem dit studie og har gode karakterer med i bagagen. Vi forventer, at du har styr på design patterns og -principper, usability og objektorienteret udvikling både teoretisk og praktisk, og at du interesserer dig for arkitektur og design. Det er et krav, at du har arbejdet med .NET og Visual Studio på studiet. Vi betragter praktikforløbet som en almindelig ansættelse. Derfor skal du sende en ansøgning inkl. CV og karakterer, som kan danne basis for en praktiksamtale, hvor vi sammen kan afstemme forventninger.

Vi tilbyder

 • Dygtige og imødekommende kolleger
 • Højt fagligt niveau
 • Konkrete opgaver og udfordringer
 • Masser af læring, udfordringer og grin i hverdagen
 • Inspirerende og lækre lokaler i Åbyhøj
 • Ubetinget Danmarks bedste frokostordning
 • En bred vifte af sociale arrangementer

Det praktiske

 • Forventet praktikopstart 1. februar 2021
 • Ansøgningsfristen er den 1. december 2020
 • Husk at vedlægge CV og foreløbige karakterer
 • Noter venligst i ansøgningen, hvor du har set ansøgningen
 • Vi afholder praktiksamtaler løbende