Thomsen&Co: Lønnet Kommunikationspraktikant, foråret 2021

Thomsen&Co: Lønnet Kommunikationspraktikant, foråret 2021

Spændende praktikforløb i ungt og livligt arbejdsmiljø, hvor du udfordres og får essentiel erhvervserfaring.

Vi er et kommunikationsbureau, som varetager virksomheders branding. Vores primære kompetencer er strategi og rådgivning, digital markedsføring og offline kommunikation. En hverdag hos os byder på alt fra udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, udarbejdelse af grafik og design, idégenerering og konceptudvikling, styring af sociale medier, tekstforfatning, nyhedsbreve, annoncering og meget andet. 

Fra første dag bliver du anset som en del af teamet på lige fod med resten af medarbejderne. Du bliver introduceret til en række værktøjer og får kompetencer, du kan tage med dig videre i kommunikationsbranchen. 

Vi har mange forskellige opgaver – og du får stort ansvar for de projekter, du sidder med, selvom vi selvfølgelig tager højde for, at du er under uddannelse – vi sørger for, at du kommer vidt omkring og får prøvet kræfter med det, du brænder for inden for alt lige fra strategi, SoMe, konceptudvikling, projektledelse til content-produktion, design og new-bizz. 

Vi søger en praktikant, som har mod på at tage ansvar og arbejde proaktivt. Du kommer til at indgå i et fedt, ungt arbejdsmiljø i vores fede lokaler på Aarhus Ø, hvor vi blandt andet nyder godt af en lækker frokostordning fra MIB. 

“Hos Thomsen&Co var jeg kun praktikant én dag – den første. Derefter følte jeg mig som en fast medarbejder på lige fod med resten af teamet. Det åbne kontormiljø giver mulighed for sparring, og alle vil lære fra sig. Jeg har lært en lang række egenskaber, samtidig med at jeg er blevet en del af et fedt fællesskab.” – Anja Fris Nielsen, Kommunikationsstuderende, DMJX 

Primære opgaver: 

  • Håndtering af SoMe og annoncering 
  • Research, analyser og afrapportering 
  • Projektledelse og koordinering 
  • Udvikling af content til diverse platforme 
  • Konceptudvikling og idégenerering 

Vi forventer, at du: 

  • Er engageret og ansvarsbevidst 
  • Er idérig og kreativ 
  • Er en god formidler – og har styr på din grammatik 
  • Brænder for kommunikation og marketing 

Praktikperioden er foråret 2021 – og 6 måneder frem. Der er mulighed for studiejob for praktikanten med talent, drive og vilje. Praktikken er fuldtid og lønnet. 

Vil du være med? Kontakt Mille Malund på tlf.: +45 61 71 79 12, eller send din ansøgning/CV til mille@thomsenogco.dk hurtigst muligt – vi kalder løbende til samtale. 

Vi glæder os til at høre fra dig!