HK Østjylland: Kommunikationsmedarbejdere til fastholdelse

HK Østjylland: Kommunikationsmedarbejdere til fastholdelse

Er du vores nye studentermedhjælper?

Bliver du drevet af at skabe resultater, har du naturligt flair for at snakke og er du god til at brænde igennem og inspirere folk til få mest ud af deres medlemskab? Så kunne dette studiejob måske være noget for dig.

Vi søger to studentermedhjælpere på 10 timer pr. uge.

Jobbet

Arbejdet består i at fastholde studerende som medlem i HK, når de afslutter deres uddannelse. Gennem en positiv og relationsskabende dialog skal du hjælpe dem med den bedste overgang fra studiemedlemskab til fuldtidsmedlemskab. Du skal tale med medlemmerne om, hvordan HK kan hjælpe dem med at finde et relevant job, tilbyder dem sparring om deres jobsøgning, sikrer dem dagpenge, hvis de bliver ledige og i det hele taget, hvordan HK er en vigtig karrierepartner, når man er ny på arbejdsmarkedet.

Din profil

Du er studerende (gerne på en videregående uddannelse), har erfaring med telemarketing og måske har du i forvejen kendskab til fagforeninger – men vi skal nok lære dig op. Det vigtigste er, at du er god til at tale i telefon, er lyttende og derigennem skaber en god dialog med vores medlemmer om, hvordan de får mest muligt ud af deres medlemskab i HK.

Du trives med at have mål og delmål, og du arbejder selvstændigt, struktureret og fokuseret på at nå de resultater og milepæle, der er sat op for dit område. Du ser det som naturligt, at der løbende evalueres på din indsats.

HK Østjylland arbejder som en værdibaseret organisation med en flad ledelsesstruktur, der stiller krav til dine evner til selvledelse og til at du bidrager aktivt til et konstruktivt samarbejde.

Vi tilbyder

dig ansættelse i en afdeling med supermotiverede og kompetente kolleger og et tæt samspil med vores ungdomskonsulenter. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen. Vi sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand.

Løn- og ansættelsesvilkår

Det forventede ugentlige timetal er 10 timer. Arbejdstid pr. vagt er typisk 3-5 timer og kan varieres, så det passer med dit studie. 

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår. Lønnen er fastsat med udgangspunkt i afdelingens overenskomst og lønpolitik.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. Aftales individuelt.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos fagchef Marie Leth, tlf. 21387788.

Ansøgning

Send ansøgning og CV til HK Østjylland via vores hjemmeside www.hk.dk/job.

Ansøgningsfrist er lørdag d. 23. januar 2021 kl. 23.59. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Se glimt af vores hverdag

På Instagram kan du se billeder fra vores hverdag og forhåbentligt fornemme vores arbejdsmiljø og gode fællesskab. Du behøver ikke selv at have Instagram for at se vores side her.

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.