fbpx

Kamstrup: Internship in Lean & Project Management

Kamstrup: Internship in Lean & Project Management

Brænder du for Lean og procesoptimering? Er du interesseret i at arbejde med produktionsudvikling og projektledelse, og vil du have muligheden for at præge den teknologiske udvikling i Kamstrup? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af produktionsudviklingen i Kamstrup

Som praktikant i produktionsudviklingen vil du få en central rolle i udbredelse af Kamstrups Lean produktionssystem. Du bliver en del af et team på fem medlemmer, hvor du vil referere direkte til Kamstrups Head of Lean. I teamet er der en professionel tilgang til tingene og en uformel omgangstone, og der lægges vægt på faglig sparring og feedback. Derudover får du en bred kontaktflade på tværs af organisationen igennem samarbejde med erfarne kolleger inden for både produktion, teknik, planlægning og design af nye produktionslinjer.

Et praktikforløb med fokus på procesforbedring 
I praktikken får du et unikt indblik i udbredelsen af Lean produktion i en international virksomhed. I samarbejde med dine kolleger vil du assistere i implementeringen og udbredelsen af Lean aktiviteter. Her bliver du inddraget i store dele af projektets faser fra dataindsamling og opbygningen af produktionssystemet via strukturering af processer. Efter grundig oplæring, vil du støtte vores Lean Project Manager i at udføre projekter. Opgaverne kan strække sig til alt fra dataindsamling og strukturering, opbygning af træningsmateriale og deltagelse i workshop på produktionsgulvet. Det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på tværs af en bred organisation. 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en ingeniørstuderende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til optimeringen og udbredelsen af Lean konceptet i Kamstrup. Du er i gang med din uddannelse til produktionsingeniør, logistikingeniør, Logistics and Supply Chain Management Bch/Cand eller lignende og leder nu efter en praktik, hvor frihed under ansvar og udvikling er i højsæde.

Som formidler af strategiske beslutningsprocesser i en stor produktion er det vigtigt, at du er en stærk kommunikator. Som person er du derfor både udadvendt og god til at formulere dig til et bredt publikum. Derudover kan du lide at gå forrest, og du tilgår dine arbejdsopgaver struktureret og analytisk. Ydermere har du en positiv indstilling til opgavehåndtering og arbejder løsningsorienteret.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Desuden skal du være superbruger i Excel og generelt god til at sætte dig ind i nye systemer.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikophold, hvor faglig sparring og store ansvarsområder danner rammen for et intensivt læringsforløb. I praktikken vil du få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du får rig mulighed for selv at strukturere din dagligdag samt frihed til at handle og tage ansvar. Ligeledes vil du komme til at samarbejde med erfarne kollegaer på tværs af organisationen, hvorfor du vil have rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. 

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link eller via knappen øverst på siden. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. 
Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 til ultimo december 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Lean, Hamid Norasi på tlf.: 40 44 97 92.

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.