fbpx

Kamstrup: Internship in Manufacturing Concepts

Kamstrup: Internship in Manufacturing Concepts

Interesserer du dig for fremstilling, automation og teknologi? Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks mest innovative og højteknologiske produktionsvirksomheder? Kan du udfordre og udarbejde fremstillingsmetoder, business cases og komplekse løsninger?

Bliv en del af Supply Chain hos Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af el, energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. 

I stillingen som Intern in Manufacturing Concepts, vil blive en del af udviklingsfunktionen i Supply Chain, hvor du vil indgå i et mindre team bestående af 8 engagerede arkitekter, programmører, ingeniører og maskinmestre. Vi har stort fokus på faglighed og samarbejde på tværs for at udvikle de bedste løsninger, hvoraf den tætte kontakt med kollegaer også giver rig mulighed for sparring og faglig udvikling.
  
Et praktikforløb med fokus på fremstillingsløsninger og produktionskoncepter

Som praktikant i Supply Chain får du indblik i alle afdelingens processer. Du vil primært komme til at arbejde med optimering af eksisterende fremstillingsløsninger, både som en del af en projektgruppe, men du vil også få selvstændigt ansvar for at udarbejde egne koncepter. Herudover vil du være med til at optimere fremstillingsomkostninger i relation til Kamstrups hardware produkter, samt sikre kvaliteten på vores produkter gennem løsningsdesign.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Tids- og omkostningsstudier i de forskellige produktionsafsnit
  • Automationsdesign af nye løsninger i samarbejde med øvrige funktioner i organisationen
  • Produktreview

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en studerende, der med sin faglige baggrund besidder kompetencerne til at udfordre det eksisterende og søge nye løsninger inden for fremstilling, automation og teknologi. Du er i gang med din videregående tekniske uddannelse til ingeniør, maskinmester inden for mekatronik, produktion eller lignende, og ønsker at udbygge dine teoretiske kompetencer, gerne i forbindelse med dit igangværende kandidatstudie.

Som person vægter du samarbejde højt og er samtidig klar på at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. At du yder dit bedste, og konstant udfordrer dine egne standarder, er en selvfølge for dig.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk, mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant i udviklingsteamet indgår du på lige fod med dine kolleger, så der vil være rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring i dagligdagen. Du får derfor ansvar, alsidige arbejdsopgaver og frihed til at handle. 

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link eller via knappen øverst på denne side. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 til ultimo december 2021. 

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Manufacturing Concepts, Flemming Møller Hansen, på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.