fbpx

Kamstrup: Internship in Supply Chain Planning

Kamstrup: Internship in Supply Chain Planning

Har du lyst til at balancere mellem supply og demand? Kan du skabe løsninger, der sikrer den rigtige koordinering mellem salg, produktion og indkøb? Brænder du for planlægning og koordinering på tværs af forsyningskæden? Vil du være en del af en international virksomhed i rivende udvikling, hvor du har mulighed for at afprøve din viden og færdigheder i praksis?

Bliv en del af Supply Chain Planning
Kamstrup udvikler og producerer intelligent måleudstyr til måling af vand-, el- og fjernvarmeforbrug samt tilhørende systemer til trådløs aflæsning af disse målere. Som praktikant i Planning teamet under Supply Chain vil du bistå et stærkt team af seks erfarne og engagerede planlæggere, som er ansvarlige for produktionsplanlægningen på tværs af Kamstrups fire produktionsområder. I teamet har vi stort fokus på samarbejde, og bestræber os altid på at være et skridt foran, hvoraf den tætte kontakt med dine kollegaer giver dig rig mulighed for sparring og faglig udvikling. 

Et praktikforløb med fokus på optimeringsprocesser

Som praktikant bliver du en vigtig brik i at sikre, at der er fuldkomment styr på planlægningen. Du vil være med til at sikre produktionsplanlægningen for Kamstrups fire produktionslinjer og derigennem få et indgående kendskab til vores processer, kapaciteter, produktionsruter samt MRP. Derudover vil du i praktikforløbet drive små og mellemstore optimeringsprojekter med fokus på integrationen mellem salg, indkøb, produktion og lean. Dette vil indebære dataindsamling fra produktionen, parameterstyring, simulering, implementering og efterfølgende controlling. Du vil også blive involveret i Kamstrups implementering af et nyt ERP-system. 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en kandidatstuderende, der med sin faglige baggrund besidder kompetencerne til at udfordre det eksisterende og søge nye løsningsmodeller. Det er et krav, at du er i gang med en uddannelse som cand.merc. i Supply Chain, Logistics, eller lignende og har en udpræget analytisk sans, som gør dig i stand til at koordinere produktionsplaner. Har du ligeledes stiftet bekendtskab med planlægning på tværs af forsyningskæden, vil det være en fordel i jobbet. 

Som person er du ansvarsbevidst og struktureret, som trives i en udadvendt rolle iblandt nationale og internationale kollegaer. Ligeledes er du resultatorienteret, og kender den fantastiske følelse, når en plan eksekveres til tilfredsstillelse for alle stakeholders. I et travlt arbejdsmiljø med mange forandringer og flere igangværende projekter kan du bevare overblikket. Du er dedikeret og ambitiøs og går ikke på kompromis, når det kommer til at levere resultater og overholde deadlines. 

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Stillingen som praktikant i Supply Chain Planning byder på en varieret hverdag, hvor planlægning og optimering er nøgleord. Du vil få stor frihed til at handle og påvirke Kamstrups produktionsplanlægning. Du vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen og blive en del af tværorganisatoriske projekter, hvor sparring og personlig udvikling er mulig i samarbejde med erfarne kollegaer.    

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Der vil desuden være mulighed for efterfølgende specialesamarbejde indenfor Supply Chain, såfremt praktikperioden gensidigt har været succesfuldt.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link eller via knappen øverst på denne side. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 til ultimo december 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Planning Manager, Morten Bisgaard på tlf.: 89 93 10 00.Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.