fbpx

Kamstrup: Internship in Finance

Kamstrup: Internship in Finance

Har du lyst til at arbejde i en international økonomiafdeling, og motiveres du af at samarbejde med kolleger på tværs af landegrænser og kulturer? Har du mod på at hjælpe med implementering af et nyt ERP-system? Er du analytisk stærk og arbejder struktureret med finansielle opgaver? Kunne du tænke dig et lærerigt praktikophold i en international virksomhed i hastig vækst? 

Bliv en del af Finance i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som praktikant i Finance teamet i Kamstrup, vil du blive en del af et team, der består af 22 erfarne og engagerede kollegaer, som arbejder fokuseret og målrettet med opgaveløsning inden for regnskab, rapportering, analyse og dokumentation. I teamet har vi et tæt samarbejde, og alle bidrager med godt humør og en venlig omgangstone. Den tætte kontakt med dine kolleger giver dig rig mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Et praktikforløb med fokus kvalitetssikring 
Som praktikant i Finance-teamet får du føling med de mange operationelle processer, der er i en international økonomiafdeling. Det vil være dit primære ansvar at kvalitetssikre udvalgte processer på tværs af selskaber og koordinere, at de mange bidragsydere leverer det, som de skal i rette kvalitet. Du vil dermed komme til at anvende mange af dine økonomi fag fra studiet i praksis.

Dine arbejdsopgaver vil være varierede og afvekslende. De kan bl.a. omfatte: 

  • Projektarbejde og koordinering i forbindelse med implementering af et nyt ERP system
  • Opdatering af politikker
  • Koordinering af rapportering fra datterselskaber 
  • Involvering i budgetopfølgningsprocesser
  • Udarbejdning af analyser med inputs fra ind- og udland
  • Indsamling og opbygning af tilstrækkelig dokumentation for lov krav, beslutninger osv. 

Din endelige opgaveliste vil være afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og aftales nærmere ved praktikstart. 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til Kamstrups forretningsudvikling. Du har et solidt fagligt fundament, da du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse indenfor økonomi eller lignende, og brænder nu efter at få omsat din viden i praksis. 

Som person er du analytisk stærk og har en god økonomisk forståelse. Du er udpræget kvalitetsorienteret og går ikke på kompromis, når det kommer til at levere resultater og overholde deadlines. I en travl hverdag tager du ansvar og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver, men sætter også pris på et tæt samarbejde med dine kolleger. Da dine arbejdsopgaver medfører en stor kontaktflade med kollegaer i ind- og udland, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket. Endvidere er du nysgerrig og stiller gerne spørgsmål, som kan udfordre teamets eksisterende arbejdsprocesser. Et godt kendskab til Excel er ikke et krav, men en fordel.   

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et praktikforløb i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser er en vigtig del af hverdagen.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link eller via knappen øverst på denne side. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 til ultimo december 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Business Partner, Louise Trøllund Bindslev på tlf.: 89 93 10 00

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.