fbpx

Kamstrup: Internship in IT Project Management

Kamstrup: Internship in IT Project Management

Brænder du for projektledelse og synes det er spændende at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning? Drømmer du om at blive IT projektleder?  Har du lyst til at videreudvikle din projektleder værktøjskasse? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?

Bliv en del af IT Project & Portfolio Management i Kamstrup
Du bliver en del af et fagligt stærkt Project & Portfolio Management Team under Group IT, som består af fem dedikerede medarbejdere med stærke kompetencer indenfor IT projekt- og porteføjleledelse. Alle i teamet arbejder på at modne og lede større interne IT projekter i Kamstrup, hvorfor teamet ofte er det naturlige bindeled mellem Group IT og forretningen. I teamet er der en professionel tilgang til tingene og en uformel omgangstone. Vi lægger stor vægt på faglig sparring og feedback.

Et praktikforløb med fokus på IT projektledelse
Som en del af IT Project & Portfolio Management får du et indgående kendskab til hvordan vi driver projekter fra den indledende behovsafdækning frem til aflevering af det færdige projekt. I din praktikperiode vil du blive tilknyttet og styre dit eget IT projekt – men med støtte fra dine kollegaer. I teamet ser vi det som vores primære opgave at gennemføre projekter til aftalt tid, budget og kvalitet, herunder sikre positiv værdi af investeringen i IT projekter, hvilket du på lige fod med resten af teamet skal sikre. Du kommer derfor til at udvide din IT projektleder værktøjskasse.

Det specifikke indhold af dine opgaver planlægger vi sammen med dig på baggrund af dine ønsker og kompetencer.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en resultatorienteret studerende, der er ivrig for at blive en god IT projektleder. Om du har erfaring fra tidligere er derfor ikke altafgørende. Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med IT projektledelse, samt har viljen til at lære. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse indenfor IT, Økonomi & IT eller anden relevant uddannelse med fokus på IT projektledelse. 

Som person er du konstruktiv, kreativ og iderig og god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen, hvorfor du besidder gode sociale kompetencer. Du kan arbejde selvstændigt, men sætter også pris på team-arbejde og sparring med dine kolleger. Ligeledes arbejder du effektivt og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage ligner hinanden. 

Da vi er en international organisation er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at spille en rolle i udviklingen af IT understøttelsen af Kamstrups processer. Du får derudover mulighed for at afprøve din teoretiske viden af i en dynamisk international virksomhed, hvor du med dit eget IT projekt kan videreudvikle dine faglige såvel som personlige kompetencer. Desuden vil du indgå på lige fod med dine kollegaer i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link eller via knappen øverst på denne side. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 – ultimo december 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT Project & Portfolio Management, Jesper Lasthein på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.