fbpx

team.blue: Praktikant til content og eventplanlægning

team.blue: Praktikant til content og eventplanlægning

Ønsker du en sjov & lærerig praktikperiode, hvor du får lov til at spare med eksperter inden for marketing? Så har vi praktikpladsen til dig!

Du bliver en del af et tætknyttet team, hvor dine 10 kollegaer til daglig arbejder med contentproduktion, eventkoordinering, online marketing og meget andet. Som praktikant i Marketing er dine vigtigste opgaver at udarbejde nyhedsbreve, skrive pressemeddelelser og skabe content til vores blogs og sociale medier for vores syv brands, som blandt andet består af DanDomain, Simply.com og ScanNet. Du bliver også en aktiv del af vores events, hvor der både skal planlægges, koordineres og tænkes kreativt.

Om dig

Præcis hvilken uddannelse du har, betyder for os ikke det store, så længe at du har, hvad der skal til for at gøre en forskel for kunderne. Vi ser derfor gerne, at du er skarp til og har interesse for:

  • At skabe god og fængende content til bl.a. vores nyhedsbreve, blogindlæg og sociale medier 
  • At promovere events, blandt andet på Facebook 
  • At komme med nye ideer og klar til at tænke kreativt 
  • At være struktureret og arbejde med (og overholde) deadlines 
  • At skrive pressemeddelelser og proaktivt afsætte historierne til nyhedsmedierne  
  • At formulere dig på skrift på korrekt dansk 

Har du specifikke ønsker til, hvad du gerne vil prøve kræfter med, så tilpasser vi gerne opgaverne efter dine evner og interesser, så du får mest muligt ud af dit praktikforløb hos os.  

Vi tilbyder 

team.blue (tidligere Zitcom) er en af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vi har en flad, uformel struktur og er uden direktørkontorer. Du bliver en del af et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder.   Med en gennemsnitsalder på ca. 34 år er vi en ung organisation.

I team.blue er vi gode til at sørge for, at vores praktikanter hurtigt bliver en integreret del af vores team. Vi er faktisk så gode til det, at vi i 2019 modtog teamprisen ved awardshowet “Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. 

Du bliver tilknyttet vores buddyprogram, og du kommer til at sparre med og lære fra eksperter i marketing. Som praktikant hos os får du lov at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Det siger vores tidligere praktikant

Er du overbevist om, at team.blue skal være din nye praktikplads? Læs, hvorfor vores tidligere praktikant, Katharina Lyster Ottosen, anbefaler os som praktikplads:

”team.blue er på alle måder en fantastisk praktikplads – både fagligt og socialt! Siden dag ét har jeg følt mig mere end velkommen på arbejdspladsen og i særdeleshed i marketingafdelingen, hvor jeg sidder som praktikant. Du får lov til at prøve kræfter med alt fra nyhedsbreve og blogindlæg til eventplanlægning, SoMe og meget mere. Har du spørgsmål, er der altid en hjælpende hånd parat, men samtidig bliver idéer og ønsker til opgaver taget imod med åbne arme! Det kan faktisk siges kort – hvis du søger en praktikplads, så søg hos team.blue!”

Det praktiske

Arbejdstid: Ca. 37 timer i tidsrummet 8-16. Har du studiejob eller fag imens, er vi dog fleksible i forhold til, hvilket tidsrum du vælger at arbejde i.

Arbejdssted: Højvangen 4, Skanderborg. Bussen holder lige uden for døren. Du kan komme fra Aarhus C hertil på under 30 minutter.

OpstartAugust/September 2021

Vi dækker gerne rimelige transportomkostninger, og så tilbyder vi desuden morgenmads- og frokostordning.

Spørgsmål og ansøgning 

Søg stillingen via knappen øverst på denne side.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte CMO, Jeff Blaavand, på jeff.blaavand@team.blue.  

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.