fbpx

Pluss: Praktikanter til Aarhus & København i efteråret 2021

Pluss: Praktikanter til Aarhus & København i efteråret 2021

Har du lyst til at blive fagligt udfordret og styrket metodisk, analytisk og formidlingsmæssigt? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med metodiske og faglige eksperter?  Så skal du bruge efterårssemesteret sammen med os i Pluss. Du bliver en del af et stærkt værdidrevet og fagligt nysgerrigt fællesskab af konsulenter, der sammen har ambitionen om at være blandt de bedste rådgivere inden for evaluering og analyse samt strategi, governance og ledelse.

Metodisk og vidensmæssigt spænder vi som virksomhed bredt, men fælles er, at konsulenterne er fagligt nysgerrige. Vi er altid åbne over for nye metoder og tilgange, der kan øge kvaliteten i vores opgaveløsning og skabe endnu større værdi for vores kunder. Vi er ikke bange for at udfordre hinanden. Derfor ser vi meget gerne, at du også har lyst til at udfordre os. Hos os er det ikke titler, der er afgørende for konsulenternes mulighed for at sætte deres aftryk på projekter eller virksomheden. Det er det stærkeste argument og de bedste idéer, der vinder.

Stillingen
Hos os bliver du fra første dag mødt af tillid og høje ambitioner på dine vegne. Du får ansvar og bliver en del af et eller flere fleksible projektteams. Her løser du delopgaver og har direkte kontakt til vores kunder – virksomheder, organisationer og samfundsinstitutioner. Du kommer til at arbejde med flere forskellige opgaver i løbet af dit praktikforløb. Opgaverne afhænger af dine kompetencer, interesser og ambitioner, ligesom de afhænger af karakteren af vores aktuelle projekter. Dine arbejdsopgaver som praktikant vil typisk omfatte:

 • Research
 • Udarbejdelse af analyse- og evalueringsdesigns
 • Kvantitativ og kvalitativ dataindsamling
 • Analyse af kvantitative og kvalitative data
 • Afrapportering og rapportskrivning
 • Udvikling og gennemførsel af workshops
 • Planlægning og deltagelse i kundemøder
 • Udvikling af Pluss’ metodiske og analytiske tilgange.

Du får din primære tilknytning til enten vores kontor i centrum af Aarhus eller København, men du skal være indstillet på at blive inddraget i løsning af opgaver over hele landet.

Praktikforløbet er som udgangspunkt fuld tid fra 15. august 2021 til 15. januar 2022. Varigheden aftales nærmere ved samtalen. Der vil være mulighed for en kombination af praktik og lønnet studiejob i perioden. Dertil vil det også være muligt at kombinere praktikforløbet med eventuelle fag på studiet.

Din profil

 • Du motiveres af at skabe værdi for andre
 • Du er intellektuelt nysgerrig, fagligt ambitiøs og søger at lære noget nyt
 • Du har mod på at træde nye græsmarker ift. opgaver og vidensfelter
 • Du mestrer kvalitative og/eller kvantitative metoder på højt niveau
 • Du er analytisk stærk og kan formidle komplekse sammenhænge både mundtligt og skriftligt
 • Du trives i teamarbejde
 • Du motiveres af at arbejde i en omskiftelig og forskelligartet hverdag med korte deadlines

Endelig læser du på en relevant videregående uddannelse – gerne på kandidatniveau. Din konkrete uddannelsesretning er ikke så vigtig. Vi er interesserede i dine kompetencer, værdier og det, der motiverer dig.

Vi tilbyder

 • At du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed i vækst.
 • At du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med en uformel omgangstone, der bl.a. dyrkes gennem sociale og faglige fredagsbarer, workshops for studenter og praktikanter, fælles fredagsmorgenmad og den uformelle vidensdeling, der finder sted i de åbne kontorer, henover frokosten eller i vores projektteams.
 • At du bliver en del af en virksomhed med stærke netværk i danske og udenlandske forskningsmiljøer, civilsamfundsorganisationer og forvaltningsaktører i danske kommuner, regioner og centraladministrationen.
 • At du bliver en del af en virksomhed med kollegaer, der er stærkt optagede af feedback og din professionelle udvikling.
 • At du bliver en del af en virksomhed, hvor vi tilbyder alle vores praktikanter et mentorforløb med en af vores fastansatte konsulenter.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så kontakt vores praktikansvarlige:

Jesper Royberg – jkr@pluss.dk – 60727250

Vi indkalder kandidater til samtale og besætter stillingerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Ansøg via knappen øverst på siden.