team.blue: Norsktalende salgstalent (nyutdannet/heltid)

team.blue: Norsktalende salgstalent (nyutdannet/heltid)

Vi søker en målrettet og ambisiøs norsktalende salgsrepresentant (salgskonsulent), som er interessert i relasjonssalg og online-løsninger.

I team.blue – som dekker DanDomain, ScanNet, SmartWeb og Wannafind – har vi utviklet et nettbutikk- og betalingssystem som for tiden brukes av over 6000 nordiske nettbutikker. Siden lanseringen av vårt nye nettbutikksystem våren 2020 har vi opplevd en massiv tilstrømning av nye kunder, og i en tid da onlinehandel vokser dag for dag, er vår oppgave viktigere enn noensinne: Vi må hjelpe kundene våre med å lykkes online! 

Vi er allerede markedsleder i Danmark, hvor vi har hjulpet danske nettbutikker med å lykkes online de siste 20 årene. For fire år siden etablerte vi vårt norske team, og begynte å tilby vårt nettbutikksystem på det norske marked. Siden den gang har vi vært på en spennende vekstreise for å erobre det norske nettbutikkmarkedet. En reise som vi fremdeles er på og satser enda mer på i 2021. 

Det er her du kommer inn i bildet. 

Jobbet som Sales Representative 

Som Sales Representative i team.blues e-handelsteam vil din viktigste oppgave være å identifisere behov, gi råd og selge riktig løsning til våre norske kunder. Vi har en bred kundeportefølje, så du vil være ansvarlig for både å hjelpe nye, små nettbutikker i gang og gi råd til våre Enterprise-kunder om mulighetene til å utvide nettbutikken sin mer hos oss – og alt i mellom. 

Oppgavene er brede og dekker bl.a. over: 

 • Inngående og utgående salg 
 • Nysalg & salg / mersalg 
 • Kampanjer og tilbud 
 • Arrangementer (online + offline) og råd fra kunder

 

Om teamet 

Vi ønsker deg velkommen til salgsavdelingen og sørger for at du er godt kledd med et grundig kurs. Her vil du bli tildelt en Buddy som vil være din personlige sparringpartner. Din Buddy vil fortelle deg alt du trenger å vite. 

Du får 20 dyktige kolleger på tvers av salgsavdelingen, som du alltid kan få sparring med. Vi er et ungt og friskt team med en unik samvær, hvor det sosiale er høyt verdsatt og vi feirer våre suksesser. 

Dine kvalifikasjoner 

Du er en ekte teamplayer og har kanskje tidligere bevist at du kan selge online og over telefon. I team.blue er vi enormt ambisiøse og setter profesjonalitet først. Dette gjelder alle, og derfor har vi også høye forventninger. 

For å bli vurdert for stillingen, forventer vi at du: 

 • Har erfaring med salg 
 • Er optimistisk og ansvarlig av natur, så du både ser alle mulighetene og sørger for å selge riktig løsning til kunden 
 • Kan organisere hverdagen din selv og kan jobbe selvstendig – men alltid med et team bak deg 
 • Interessert i online handel og hele e-handelsuniverset 
 • Kan snakke med kunden på alle nivåer – selv når det blir av teknisk art 
 • Har teknisk oppfinnsomhet, er lett å lære og føler seg hjemme foran en datamaskin og online 

 

Arbeidet utføres overveiende på norsk og delvis engelsk. Det forventes derfor at du kan forplikte deg profesjonelt på disse språkene. 

Vi forventer ikke at du har mange års erfaring med salg, og vi vil selvfølgelig lære deg det tekniske. På den annen side forventer vi at du er ambisiøs, ansvarlig og god med mennesker, slik at du og oss kan bidra til å sikre våre kunders suksess med sine nettbutikker i mange år fremover. 

Vi tilbyr 

team.blue er et selskap med en flat, uformell struktur og uten direktørskontorer. Vi er en av Nordens ledende hosting- og skyleverandører for små og mellomstore selskaper. Våre 190 ansatte elsker å være raske, og selv om vi vokser mye, har vi ikke glemt hva vi brenner for – nemlig å tilby de beste løsningene til våre over 250 000 kunder. 

Selv om vi har en lav gjennomsnittsalder (ca 34 år), er vi mange med flere års erfaring og holder oss oppdatert med den nyeste kunnskap innen sitt felt. 

Hos oss får du: 

 • En spennende hverdag i et fremtidsrettet selskap hvor alt er digitalisert 
 • En lønnpakke med fast månedsløn, pension og helseforsikring 
 • Personlig og faglig utvikling 
 • Grundig opplæring av dyktige og motiverte kolleger 
 • Unik arbeidsplass med fokus på ansattes omsorg (matordning, treningssenter, personalbar, massasje (fysioterapi), bilvask og mange sosiale arrangementer).

 

Informasjon og søknad 

Hvis du vil søke på stillingen, kan du bare trykke på knappen “Ansøg her”.  

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Chief Sales Officer, E-Commerce, Anders Eiler på anders.eiler@team.blue

Vi ser frem til å motta søknaden din, hvor vi veldig gjerne vil at du skal vise dine salgsferdigheter. 

Arbeidsplass: team.blue Denmark A / S, Højvangen 4, DK-8660 Skanderborg – 20 minutter fra Århus C og bare et steinkast fra motorveiavkjørselen. 

Stillingstype: Fulltid (37 timer/uke) 

Tiltredelse: Så snart som mulig