Kompetence Kanalen: Praktikant søges til digitalt bureau i Århus C

Kompetence Kanalen: Praktikant søges til digitalt bureau i Århus C

Brænder du for en karriere inden for digital markedsføring? Så får du her en unik mulighed for netop at afprøve dine evner i en spændende hverdag, hvor læringskurven er lige så høj som ambitionsniveauet. 

Vi er i rygende udvikling og søger derfor en ny praktikant til efteråret 2021, som vil indgå i arbejdet med vores nuværende konsulenter.

Om KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen A/S har i 13 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren. Vi hjælper ambitiøse danske og internationale B2B og SaaS virksomheder såvel som e-commerce forretninger med at sætte nye standarder for deres digitale performancegennem SEO, Google Ads, Sociale medier m.m. Vores organisation består af 60+ passionerede og ambitiøse eksperter, som med forenet styrke og højt humør, dagligt hjælper vores kunder med at opnå målbar vækst i en stadig mere digitaliseret verden. Vi tænker holistisk og sætter en ære i altid at være på forkant med teknologi og markedstendenser.

Din hverdag

Hos KompetenceKanalen søger vi en dygtig og engageret praktikant til vores analytiske og strategiske team. Du vil arbejde målrettet med at skabe vækst for vores kunder via synliggørelse af data qua analyser og rapporter. Du kommer til at arbejde med mange af de aspekter af digital markedsføring, som vi sidder med til hverdag. Der er mulighed for at arbejde med teorien fra din uddannelse i praksis. Dertil kan vi love du bliver udfordret på et niveau, som kun hjælper med at fremme din personlige udvikling, sideløbende med at du finder det sjovt og inspirerende. En stor del af din hverdag, vil bestå i udarbejdelse af analyser gennem 3. parts værktøjer såsom Google Data Studie, Ahrefs og Google Analytics mv. Ydermere vil din hverdag berøre strategiplanlægning, benchmark-analysering og automatisering af dataskabeloner.

Vi tilbyder

  • Erfaring med aspekterne bag en professionel digital markedsføringsstrategi
  • Erfaring med brug af dataværktøjer
  • En glad, levende og udfordrende hverdag med masser af frihed og ansvar
  • Stejl læringskurve på et teoretisk såvel som personligt niveau
  • En social arbejdsplads med mange firmaarrangementer og fredagsbar

Din profil

  • Du er stræbende efter lærdom og udvikling, samt mod på at arbejde med nogle af landets dygtigste marketing-eksperter i en travl hverdag.
  • Du er struktureret og har høj selvdisciplin
  • Du er engageret, positiv og målrettet på at få mest ud af din praktikperiode

Er vi et match

Lyder vi som det rigtige match, ser vi frem til at modtage følgende.

  • Ansøgning samt CV mrk. ”Praktikant”.

Ovenstående skal sendes til mail: job@kompetencekanalen.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ’Chief Sales Officer’ Mathias Leth på 42 42 62 97.

Vi holder løbende samtaler og forventer en opstart sommeren/efteråret 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig!