Stibo Accelerator: Kommunikationspraktikant

Stibo Accelerator: Kommunikationspraktikant

Som praktikant i Stibo Accelerator bliver du en vigtig og super central del af vores kommunikationsteam. Vi er en lille organisation (i en langt større), og du vil kunne få fingre i netop de kommunikationsopgaver, som DU brænder mest for. Du vil også få mulighed for at beslutte dine egne projekter inden for vores globale strategi. I modsætning til andre mere fastlåste og formelle praktikpladser bliver du i Acceleratoren en vigtig del af vores uforudsigelige hverdag, og du skal derfor befinde dig godt i en ofte hektisk og ustruktureret hverdag. 

Om kommunikationsopgaverne

Stibo Accelerator eksperimenterer med radikal innovation, og sammen med dygtige studerende, som primært skriver deres speciale eller bachelorprojekt, undersøges potentialet af nye teknologier – hvordan vil de komme til at påvirke den hverdag, som vi kender i dag? Som en vigtig del af vores nye strategi ønskes et langt større fokus på kommunikationen af Acceleratorens historie, vores brændende passion for læring og den værdiskabelse, som projekterne bibringer hhv. de studerende og vores partnere og kunder. De primære arbejdsopgaver vil (ud over dine forslag og idéer omkring det, DU brænder for at kommunikere) være:

  • Aktiv deltagelse i udformning og eksekvering af kommunikationsstrategien 
  • Udarbejdelse af SoMe posts – eksternt såvel som internt
  • Inspirere og engagere kolleger i Stibo-koncernen og blandt vores partnere
  • Udarbejdelse af artikler, blogs og videoproduktion omkring Acceleratorens aktiviteter
  • Deltagelse i rejser i ind- og udland til messer og konferencer samt kunde-/partnerbesøg
  • Tiltrække og skabe større opmærksomhed omkring Stibo Accelerator og vores projekter
  • Og ja, der vil også være lidt kedeligt administrativt arbejde ind i mellem…

Hvem er du?

Du er ved at uddanne dig inden for kommunikation/journalistik/markedsføring på en videregående uddannelse. Du har flair for skriftlig kommunikation. Du har et godt overblik, og korte deadlines er noget du elsker. Du vil hurtigt få meget ansvar, og det er derfor vigtigt, at du er rimelig selvkørende – selvfølgelig under vejledning i starten, og når du måtte have behov for det. Du vil løbende komme til at sparre med vores kunder, partnere, kolleger og studerende på tværs af traditionelle faggrænser og interesseområder. 

Vores primære kommunikationssprog er engelsk, men der skal også kommunikeres på dansk fra tid til anden. Vi ser meget frem til, at du bringer din viden og dine værktøjer fra dit studie i spil i vores verden. 

Du er passioneret omkring det at skrive og engagere/inspirere din læser. Du behøver ikke være traditionelt tænkende og gerne have planer om i fremtiden at arbejde med markedsføring/branding/kommunikation. Har du også et vinderinstinkt og et ønske om at skabe resultater, så vil du passe super godt ind i vores spændende og afvekslende hverdag. 

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

I Stibo Accelerator er vi to fuldtidsansatte, og afhængigt af holdsammensætningen blandt de studerende, som skriver deres speciale eller bacheloropgave i Acceleratoren, vil der være mellem 10 og 18 studerende også. Derudover kommer vores kolleger i de øvrige Stibo-selskaber og lejere i huset, som tilsammen udgør ca. 450 kolleger i huset. 

Vi brænder for innovation, er nysgerrige af natur og har en positiv og uformel omgangstone. Du kan læse mere om Stibo Accelerator her: https://www.stiboaccelerator.com/

Ud over fantastiske kolleger tilbyder vi naturligvis også en af Østjyllands bedste frokostordninger, adgang til fitness og spinning-lokaler samt inspirerende arbejdsomgivelser. Vi har en positiv og humoristisk tilgang til arbejde og problemløsning, også selv om arbejdsdagen til tider er lang. 

Rent praktisk

Vi tilbyder praktikperioder i hhv. forår og efterår og kan tilpasse perioden, så den passer til netop dit studie. Vi er fleksible med timeantallet, men meget gerne 25+ timer om ugen og helst fuldtid. Vi tager selvfølgelig hensyn til eventuelle dage med undervisning/opgaveskrivning i forhold til dit studie. 

Praktikstedet er på vores hovedkontor i Højbjerg, nærmere bestemt Axel Kiers Vej 11. 

Ansøgning

Vi modtager gerne din ansøgning hurtigst muligt, og sidste ansøgningsfrist er den 28. maj 2021. Du sender din ansøgning og dit CV til direktør Karsten Dehler på kade@stibo.com. Du er også meget velkommen til at kontakte Karsten på +45 2280 7755 hvis du har spørgsmål.