Økologisk Landsforening: Praktikant til udbredelse af Økologi

Økologisk Landsforening: Praktikant til udbredelse af Økologi

Vil du være med til at udbrede økologien?

Som praktikant hos Økologisk Landsforening bliver du en del af foreningens eksportaktiviteter, der har til formål at udbrede økologien på de nære eksportmarkeder. Du vil indgå i et dynamisk team, hvor du får mulighed for at afprøve en bred vifte af opgaver. Du vil bl.a. arbejde med koordinering af en dansk økologisk fællesstand på Nordens største økologi- messe. I den forbindelse vil du have en stor kontaktflade til eksterne samarbejdspartnere, hvorfor stillingen indebærer, at du skal være udadvendt, imødekommende og have gode samarbejdsevner. Som et led i messeplanlægningen vil der være arbejdsopgaver relateret til sociale medier, hjemmeside, invitationer og nyhedsbreve.

Ligeledes vil du have muligheden for at fordybe dig i arbejdet med markedsrapporter for udvalgte eksportmarkeder. Her får du lejlighed til at dygtiggøre dig i arbejdet med rapporter og analyser og ikke mindst muligheden for at tilføre viden om økologi på udvalgte eksportmarkeder.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant videregående uddannelse indenfor afsætning, kommunikation, marketing og/eller sprog
 • Stærke skriftlige og mundtlige kompetencer (dansk og engelsk)
 • Er imødekommende, udadvendt og positiv
 • Har gode samarbejdsevner og er kontaktskabende
 • Er struktureret og initiativrig
 • Har overblik og kan håndtere at have mange bolde i luften
 • Brænder for at arbejde med økologi og bæredygtighed

Dine hovedarbejdsområder vil være:

 • Koordinering af dansk fællesstand på Nordens største økologiske messe Nordic Organic Food Fair
 • Udarbejdelse af markedsrapporter for udvalgte eksportmarkeder
 • Udvikling af indhold til sociale medier
 • Udvikling af indhold til Økologisk Landsforenings internationale hjemmeside www.organicdenmark.com
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve og invitationer

Tiltrædelse:

Praktikperioden løber i efteråret 2021 midt august til slut november. Konkret praktikperiode kan aftales nærmere.

Ansøgningsfrist:

Vi læser ansøgninger løbende. Send din ansøgning og CV snarest muligt til Nanna Læssøe Navntoft nan@okologi.dk.
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Nanna Læssøe Navntoft på nan@okologi.dk eller tlf. 60161901.

Om Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening er en organisation for økologiske landmænd, virksomheder, køkkener og forbrugere, som gennem årene har skabt væsentlige resultater politisk, i landbruget og på dagligvaremarkedet. Økologisk Landsforenings vision er en verden, der tænker og handler økologisk. Med nye løsninger, samarbejde og markant interessevaretagelse baner Økologisk Landsforening vej for mere og bedre økologi – til glæde for mennesker, dyr og vores jord. Foreningen har ca. 3.500 medlemmer og 50 ansatte. Læs mere om Økologisk Landsforening på www.okologi.dk.