Scandic: Kommunikationspraktikant

Scandic: Kommunikationspraktikant

SCANDIC AARHUS CITY OG SCANDIC THE MAYOR  SØGER KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af en virksomhed, hvor du virkelig får mulighed for at udvikle dig og os i forhold til kommunikation og skabelse af indhold til sociale medier?

Brænder du for kommunikation  og vil du være med til at spotte , udvikle ,formidle og skrive de gode historier? Så har vi en spændende praktikplads til dig i løbet af 2021. 

Jobbet

 • Du kommer til at arbejde med hvordan vi kan styrke kommunikationen af vores brand, gode historier, bæredygtighed, oplevelser og vores teammembers og gæster 
 • Optimering og udvikling af vores eksisterende kommunikationsgrundlag på instagram, facebook, website og lokalt på de to hoteller
 • Sparring i udvikling af social mediestrategi og brochuremateriale  
 • Udvikling af kommunikationstiltag 

Sparring og beslutninger vedrørende opgavernes udførelse vil foregå i samarbejde med de to hotellers direktører og med stiplet linje ind i salgs og marketingafdelingen på vores support office i København, og du vil komme til at arbejde selvstændigt med opgaverne fra idéfasen til opgavens afslutning. 

Dine kvalifikationer

 • Relevante kommunikationskompetencer 
 • Skarp til at spotte, skrive og formidle de gode historier 
 • Erfaring med og viden om kommunikation vil være en fordel   

Dig som person

 • Du arbejder målrettet og bliver motiveret af udfordringer 
 • Kan lide at blive udfordret på dine kreative evner 
 • Arbejder struktureret med sans for detaljen 
 • Er vant til at arbejde efter tidsplaner og deadlines 
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner 
 • Energisk, initiativrig og en god humoristisk sans 

Hotellerne

Scandic Aarhus City er, med sine 228 værelser og konference-/banketfaciliteter for op til 400 personer samt en velbesøgt restaurant L’øst, et af Aarhus største hoteller. Hotellet er centralt beliggende idet der blot er 50 meter til strøget og åbnede 1. juni 2012 og er indrettet i moderne stil med Hay møbler og har en skøn urban stemning og en afslappet og kreativ atmosfære. Hotellet har mange internationale gæster, som omfatter både forretningsfolk og ferierejsende.

Scandic The Mayor ligger i hjertet af Aarhus. Hotellet har en unik beliggenhed med gåafstand til både Aarhus Hovedbanegård, Musikhuset og Rådhuset.  Hotellet har 162 værelser, mødelokaler og mulighed for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på hotellets anerkendte restaurant GÄST. Her går ældgamle italienske madtraditioner og de moderne toner fra det nordiske køkken op i en højere enhed. Pastaen er hjemmelavet, og råvarerne bæredygtige og lokale. 

Hotellerne  er en del af en større kæde som med 280 hoteller og 18000 medarbejdere arbejder med en bærende mission: ”To create great hotel experiences for the many people” . Denne mission er, sammen med de fire værdier Be You, Be Bold, Be a Pro , Be Caring, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur. Hos Scandic ønsker vi at alle skal have følelsen af, at være blandt venner. Dette gælder for vores gæster og for vores medarbejdere, både i hvordan vi agerer, og hvordan vi ser ud. At vores gæster føler sig godt tilpas og hjemme er utrolig vigtigt. Vi tror på, at ægte luksus er retten til at være sig selv. For at opnå dette, mener vi, det kræver dedikerede medarbejdere som viser vejen, udvikler, forbedrer virksomheden og er gode rollemodeller. Hos Scandic får du mulighed for at udvikle dig gennem inspirerende karriereveje, både i Danmark og i udlandet, og vi foretrækker, at du har lyst og potentiale til, at tage endnu et skridt videre i vores organisation.

Vil du være en del af dette? Så venter Scandic på dig!

Send os din ansøgning på nina.carlslund@scandichotels.com. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte General Manager Scandic Aarhus City, Nina Carlslund på 23680471, nina.carlslund@scandichotels.com eller General Manager Scandic The Mayor, Marlene Kristensen på 20351326, marlene.kristensen@scandichotels.com.