FO-Aarhus: Studentermedhjælper til planlægning og undervisning på forløb om kunst og demokratisk deltagelse

FO-Aarhus: Studentermedhjælper til planlægning og undervisning på forløb om kunst og demokratisk deltagelse

Er du i gang med din bachelor- eller kandidatuddannelse i Kunsthistorie eller Æstetik og Kultur, og har du lyst til at formidle og facilitere projekter, så er det dig, vi søger! Hos FO- Aarhus søger vi undervisere til planlægning og afholdelse af aftenskoleundervisning om kunst og demokratisk deltagelse i efteråret 2021.

Hvem er du?

Du er studerende på bachelor- eller kandidatuddannelsen på Kunsthistorie eller Æstetik og kultur og har stor interesse i formidling og facilitering af projekter. Du er en engageret formidler med faglig indsigt, som kan formidle din faglighed ligefremt og i øjenhøjde til mennesker med forskellige modtagerforudsætninger. Du interesserer dig for spændingsfeltet mellem kunst og demokrati, og hvordan kunsten styrker den demokratiske samtale. Vi skal nok klæde dig på til projektet.

Vi håber, du har erfaring med:

Formidling eller undervisning – planlægning og afholdelse Du må gerne have kendskab til dialogbaseret undervisning

Du vil få konkret erfaring med formidling og facilitering af et større projekt, og du får undervisningserfaring i aftenskoleregi. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på undervisningsgangene.

Hvem er vi?

FO-Aarhus arbejder som folkeoplysende forbund for at styrke den enkeltes evne og lyst til at tage ansvar for eget liv og til at deltage aktivt og engageret i samfundet. Oprindeligt var folkeoplysningsforbundenes formål undervisning i basale færdigheder i dansk, fremmedsprog, matematik, historie, håndværk og musik, men i dag har FO-Aarhus en bred vifte af tilbud og projekter inden for kulturområdet. Vi formidler aftenskolekurser, arrangementer og anden folkeoplysning via vores forskellige kanaler. Du bliver en del af et lille team, der refererer til udviklingschefen.

Sådan søger du:

Stillingen som studentermedhjælper er på 3-6 timer om ugen i 12 uger fra september til og med december. Desuden vil der være planlægning nogle timer i uge 31-33. Der vil være oplæring forud for, at du kommer til at undervise. Denne oplæring sker i juni eller august. Vi slår til, når vi har de rigtige kandidater. Hvis vi har fanget din interesse, så send din ansøgning, cv og relevante dokumenter til: Helene Gottfred Rosenfeldt Projektleder hos FO-Aarhus rosenfeldt@fo-aarhus.dk