Djurslands Bank: Praktikant til Marketing

Djurslands Bank: Praktikant til Marketing

Vil du være med til at…

  • arrangere kundearrangementer?
  • planlægge og koordinere medarbejderdag?
  • deudvikle markedsføringskampagner?
  • lave kreative opgaver?
  • markedsføre banken online?    

Kan du svare JA til dette, så læs videre!

Marketingpraktikant

Er du studerende på en videregående uddannelse inden for event, oplevelse eller markedsføring? Brænder du for at arbejde med markedsføringskampagner, arrangementer og oplevelser, og vil du gerne afprøve din viden i praksis?

Så er du måske vores nye praktikant i Marketing i Djurslands Bank.

Kom i praktik hos os i forårssemestret 2022.

Vi søger…

… en ambitiøs og resultatorienteret praktikant til forårssemestret 2022. Der bliver mulighed for at arbejde med kommunikations- og marketingopgaver – især i relation til arrangementer, online medier og vores UngBank-koncept. Du får rig ­mu­­lighed for at gøre teori til praktik, da du er med hele vejen fra udvikling af ideer, til planlægning og aktivering af kampagner, events og andre tiltag.

Vi forventer, at du…

  • er energisk og ansvarsfuld
  • har teamspirit og godt humør
  • har kendskab til online medier – herunder sociale medier

Du tilbydes…

… en praktikplads, hvor du får stort ansvar og relevant erhvervserfaring. Du bliver en del af et godt team i et uformelt miljø og en god omgangstone. Vi forestiller os, at du kan starte i januar, og vi forventer, at praktikperioden varer 5-6 måneder. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Vi har hovedkontor i Grenaa, og du får mulighed for et par ugentlige arbejdsdage i Aarhus. Vi betaler dine transportudgifter med bus eller tog. Praktikken er ulønnet.
Interesseret?

Du kan høre mere om praktikpladsen ved at ringe til marketingansvarlig Louise Ringsted på 8630 3131 eller 2916 3119.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, inkl. CV og evt. karakterudskrift, senest torsdag 23. september 2021.

Ansøg HER.

Om Djurslands Bank

Som engageret lokalbank bakker vi op om lokalområdet og er med til at skabe vækst og aktivitet. Vi har 14 filialer, som er fordelt i Aarhus-området, i Randers og på Djursland. Af de lidt mere tørre tal har vi cirka 50.000 privatkunder, 4.000 erhvervskunder og 2.000 foreninger.

”Vi lever i mødet”, siger vi i vores markedsføring – for vi elsker rent faktisk at mødes med vores kunder og kommer ofte rundt med bankens populære Kaffebil. Vi elsker i øvrigt også anderledes markedsføring – og det bliver du en del af.

– og marketingmedarbejder

Sted:
Grenaa
Ansøgningsfrist: 23-09-2021
Kontakt:
Marketingchef Louise Ringsted på telefon 8630 3131 eller mobil 2916 3119