Kamstrup: Internship in ITSM/Servicenow

Kamstrup: Internship in ITSM/Servicenow


Brænder du for at arbejde med forretningsprocesser og IT service management systemer (ITSM), og har du lyst til at spille en væsentlig rolle i implementeringen af Kamstrups kommende ITSM platform? Interesserer du dig for IT processer, og hvordan IT understøtter forretningen? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?

Bliv en del af Core IT Services i Kamstrup
Som Intern i Core IT Services bliver du en del af et team bestående af 25 kompetente medarbejdere. Dine kollegaer har en tværfaglig baggrund og håndterer dagligt en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver inden for alle IT systemer og leverancer. Du kan derfor forvente faglig sparring og støtte i din dagligdag. Omgangstonen i afdelingen er uformel, og du bliver en del af et lærerigt miljø, hvor der er plads til sparring og nye idéer, der kan udfordre vores processer. 

En udfordrende praktik med indsigt i IT og forretningsprocesser
Som en del af Core IT Services under Group IT får du et dybdegående kendskab til vores tværgående IT-systemer og samlede understøttelse af Kamstrups forretning og produktion. Du får en vigtig rolle i forbindelse med implementeringen af Kamstrups nye ITSM platform ServiceNow i Group IT Det vil være dit ansvar at være med til at skabe overblik over nuværende processer, deres modenhed og muligheder for systematisk at fremme modenhed og understøttelse i ITSM platformen. Du vil i tæt samarbejde med kollegaer i hele Group IT være med til at finde de bedste løsninger for Kamstrup og drive en lang række afledte implementeringsaktiviteter i ServiceNow.

Din forståelse for processers praktiske forløb skal supplere din fornemmelse for forretningsmæssig værdiskabelse og god IT governance. Vi vil til stadighed udfordre dig på den rette balance mellem disse elementer, og vi forventer at du også vil udfordre os.


Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en udadvendt og selvstændig studerende, der med sit engagement og sin opdaterede viden kan bidrage til udviklingen af vores IT support og driftsupport. Du er i gang med din kandidatuddannelse til Global Business Engineering, ingeniør, cand. merc. IT, cand.merc. Business Intelligence eller lignende, og har fået kendskab til optimering af forretningsprocesser. Samtidig har du stor interesse for sammenspillet mellem IT og forretningsprocesser.

Som person vægter du samarbejde højt og er altid klar på at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. At du yder dit bedste og konstant udfordrer dine egne standarder, er en selvfølge for dig. Du er teoretisk stærk inden for forretningsforståelse og har endvidere en stor interesse for IT service delivery og business alignment. Du er en erfaren bruger af MS Powerpoint og Excel. Kendskab til Bizagi Modeler og MS Visio er en fordel, men ikke et krav.  

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder dig et praktikforløb med en varieret opgaveliste. Du får ansvar for egne aktiviteter og får derigennem rig mulighed for at sætte dit eget aftryk på vores ITSM implementering samt rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil få en grundig oplæring og løbende sparring, så du kan indgå på lige fod med dine kollegaer i afdelingen.
I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Core IT Services, Anders Kjær på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.