Kamstrup: Internship in New Product Introduction (NPI)

Kamstrup: Internship in New Product Introduction (NPI)

Har du lyst til at arbejde med projektmodeller og udvikle processer omkring produktionsmodning og kvalitetssikring? Kan du se dig selv i spændingsfeltet mellem udvikling, teknik, planlægning og produktion? Vil du have en praktikplads i en international virksomhed og være med til at skabe de bedste løsninger?

Bliv en del af New Product Introduction (NPI) teamet i Kamstrup

I NPI arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores formål om at sikre rent vand og energi til flest mulige mennesker. Som praktikant bliver du en del af vores NPI team, bestående af 10 kollegaer. Sammen arbejder vi med at drive udviklingsprojekter i Kamstrup og introducere nye produkter. Vi arbejder projektbaseret med aftalte deadlines, projekt planer, opfølgning og rapportering. I teamet er der en professionel tilgang til tingene og en uformel omgangstone, og der lægges vægt på faglig sparring og feedback. Derudover får du en bred kontaktflade på tværs af organisationen igennem samarbejde med erfarne kolleger inden for både produktion, planlægning og teknologi.

Et praktikforløb med fokus på projektledelse og optimering af processer

Som NPI Intern kan du få et indblik i alle opgaver, der finder sted i en international NPI afdeling:

  • Projektledelse – alle faser af projektet, samt koordinering af opgaver på tværs i Supply Chain.
  • Produkt design med fokus på print review.
  • Drive og facilitere P-FMEA processer.
  • Planlægning og håndtering af fysiske prototyper i fabrikkerne.
  • Dokumentation af produkter og procesdata.
  • Udvikling af NPI processer
  • Udvikling af modeller og templates.

 

Din endelige opgaveliste vil dog være afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund samt dine interesser og ønsker.

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en udadvendt og ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til optimeringen af processer. Du er i gang med din uddannelse til produktionsteknolog, produktionsingeniør eller lignende og leder nu efter en praktik, hvor frihed under ansvar og udvikling er i højsædet. Som person har du en god procesforståelse, og interesserer dig for projektledelse og kvalitetssikring. I dit arbejde er du kvalitetsbevist og overholder altid dine deadlines for at sikre at alle projekter håndteres professionelt. Som person arbejder du løsningsorienteret og du er en god kommunikator, der mestrer at skabe relationer og har let ved omgås kollegaer på alle organisationsniveauer.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik.

Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikophold, hvor faglig sparring og store ansvarsområder danner rammen for et intensivt læringsforløb. I praktikken vil du få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du får rig mulighed for selv at strukturere din dagligdag samt frihed til at handle og tage ansvar. Ligeledes vil du komme til at samarbejde med erfarne kollegaer på tværs af organisationen, hvorfor du vil have rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.
Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 – ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Senior NPI Process Manager, Trine H. Maagaard eller Prototype Planning Manager, Jane Middelhede Skytte på tlf.: 89931000

Om KamstrupKamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.