Kamstrup: Internship in Process Management Office

Kamstrup: Internship in Process Management Office


Brænder du for proces- og projektledelse? Leder du efter en praktikstilling, hvor du kommer til at assistere projektledere på store og mindre kundeprojekter? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?

Bliv en del af Process Management Office i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som praktikant bliver du en del af vores Process Management Office team og du vil få erfarne kollegaer, der arbejder inden for Project Management, Engineering og IT. Hver dag arbejder vi på at videreudvikle eksisterende procesredskaber og arbejdsstrukturer. Som en del af et mindre projektlederteam vil du være med til at styrke procesforbedringstiltag inden for projektledelse af vores kundeprojekter.

Teamet er præget af samarbejde på tværs af en stor international organisation, og du får derfor en bred kontaktflade til de øvrige projektfunktioner, herunder Sales, Bid Management, Project Development og Controlling. Du får ligeledes rig mulighed for at udvikle dig gennem faglig sparring på et personligt og professionelt niveau.

Et praktikforløb med fokus på projektledelse
Som en del af Process Management Office teamet får du føling med store dele af hele projektfasen. Du skal bl.a. stå for udarbejdelse og opbygning af standard dokumentation til brug i tilbuds- og projektfasen. Derudover kommer du til at spille en vigtigt rolle i vores kompetencecenter og vil derfor deltage i mange projektmøder med fokus på erfaringsopsamling og vidensdeling.

Du vil assistere i gennemførelsen af kundeprojekter, specifikt i forhold til opfølgning og igangsættelse af nye processer i forbindelse med den projektmodel, der anvendes fra salg til levering af systemprojekter. Dette vil give dig et unikt indblik i projektstyringsredskaber og arbejdsmetoder samt mulighed for at tage ansvar i større såvel som mindre projekter.  

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en studerende der med sit engagement og opdaterede teoretiske viden kan bidrage til at styrke Kamstrups Project Management team. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse til Global Business Engineer, Business Development Engineer, cand.merc. eller en lignende kommerciel eller teknisk uddannelse.

Som person er du ambitiøs og kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du er teamorienteret og sætter pris på sparring. Du er udpræget kvalitetsorienteret og overholder dine deadlines.

Da vi er en international organisation er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder en praktikstilling i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Du vil indgå i en af vores afdelinger for Project Management, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i afdelingen. Vi garanterer derfor en spændende og udfordrende praktik med en stejl læringskurve.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.


Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 – ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Process & Portfolio Management, Lis Lange på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.