Kamstrup: Internship in Strategic Business Development – Water

Kamstrup: Internship in Strategic Business Development – Water


Har du en forretningsudvikler i maven? Er du initiativrig og har du masser af engagement og gode ideer? Vil du gerne være en del af et højtydende team der er med til at sætte dagsordenen for fremtidens produkter i Kamstrups vanddivision? Kan du sætte kunden i centrum, og lade kundens problemer inspirere dig i hverdagen?

Bliv en del af Strategic Business Development – Water
Kamstrups hastige vækst betyder, at vi har rivende travlt indenfor produktledelse samt forretningsudvikling, hvor alle arbejder på at sikre, at Kamstrup både nu og fremadrettet har markedets stærkeste produktportefølje i tråd med vore strategier. Vi søger en stærk praktikant som skal være med til at videreudvikle vores vandforretning. Du kommer til at indgå i forretningsudviklings-teamet, som arbejder med strategi, indsamling af viden om kunder og internationale markeder samt scanning af potentielle forretningsmuligheder. Teamet består af 6 medarbejdere, hvor omgangstonen er uformel, og du vil have rig mulighed for at skabe et solidt netværk på tværs af organisationen og sætte dit eget præg på processerne.

Et praktikforløb med fokus på strategisk forretningsudvikling
Som Strategic Business Development Intern kommer du til at deltage i forskellige initiativer indenfor både forretningsudvikling, samt udvikling og implementering af strategiske initiativer. Du kommer til at varetage både dine egne projekter samt indgå i andre projekter som projektdeltager. I teamet arbejder vi med forretningsudvikling af en bred produktportefølje inden for Smart Water Metering, som udover vores intelligente målere også inkluderer avancerede softwareløsninger, datahjemtagning, IoT, Analytics og services. Du vil derfor få et praktikforløb med varierende arbejdsopgaver. Dine primære opgaver bliver at omsætte markedskrav til mulige løsninger på udvalgte markeder, samt lave markedsundersøgelser til at understøtte samme. Herudover skal du også være klar på at have direkte kontakt med eventuelle samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at du brænder for udvikling af vores forretning og kan se de muligheder der findes, men samtidig kan omsætte disse til realiserbare mål.

Din personlighed er vigtig for os
Vi forestiller os at du er i gang med en kandidatuddannelse inden for international handel, ingeniørvidenskab, Global Business Engineering eller lignende. Det vigtigste er dog, at du både har en kommerciel og en teknisk forståelse og interesse. Din baggrund og uddannelsesretning samt interessefelt vil få indflydelse på valget af de konkrete projekter som du kommer til at arbejde med. Det er et krav at du er super-user i Microsoft Office pakken (Word, Excel, PowerPoint).

Vi søger en ansvarsbevidst og struktureret studerende som kan bevare overblikket i et travlt arbejdsmiljø, hvor innovation og kundetilfredshed er vigtige nøgleord. Tingene går stærkt, og vi er på en spændende rejse mod en fremtid der bringer et væld af muligheder. Her er god kommunikation en altafgørende faktor, hvorfor du skal være i stand til at kommunikere med interessenter på alle niveauer.

Som person er du udadvendt og trives med en stor kontaktflade, både internt i Kamstrup og med kunder og partnere. Du tør ligeledes at udfordre organisationen med nye vinkler og idéer.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker engelsk i skrift og tale. Dansk vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et spændende praktikforløb i et positivt og initiativrigt miljø, med mulighed for en stejl men solid læringskurve. Du vil opnå viden og redskaber som bliver værdifulde i din videre karriere indenfor f.eks. kommerciel produktledelse eller international strategisk forretningsudvikling.I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Development Specialist, Mathilde Thomsen, tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.