Kamstrup: Internship with focus on Internal Communication

Kamstrup: Internship with focus on Internal Communication


Interesserer du dig særligt for intern kommunikation, administration og koordinering, og leder du efter en praktikplads, hvor du kan udbygge dine kompetencer inden for disse områder? Er du stærk i engelsk, og brænder du for skabe professionel og målrettet kommunikation? Har du mod på at arbejde i en international virksomhed i vækst, hvor du kommer helt tæt på, hvor beslutningerne træffes?

Bliv en del af Management Secretariat i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af el-, energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Som intern, bliver du en del af et professionelt direktionssekretariat, og vil få et tæt samarbejde med de administrative koordinatorer. Du kommer således til at sidde helt tæt på Kamstrups direktion og daglige ledelse og vil derigennem få en unik indsigt i, og forståelse for mange forskellige aktiviteter og informationer i en stor, international virksomhed. Vi er en afdeling med fart på, og det giver plads til udfordringer og hverdage, der sjældent er ens.

Et praktikforløb med fokus på administration, kommunikation og koordinering
Som intern får du ansvar og berøringsflade i hele organisationen og kommer til at løse en lang række varierende opgaver fra et operationelt til et strategisk niveau. Din hovedopgave knytter sig primært til support inden for kommunikation, administration og koordinering og vil bl.a. indebære:

  • Intern kommunikation; udarbejdelse, korrekturlæsning og oversættelse af artikler til Kamstrups intranet
  • Generel vedligehold af intranettet – i den forbindelse vil erfaring med Sharepoint 2016 være en fordel
  • Mødebooking
  • Diverse ad hoc-opgaver

 

For at kunne lykkes med ovenstående er det afgørende, at du kan etablere tætte relationer til dine vigtige samarbejdspartnere i organisationen. Ligeledes er det vigtigt, at du hurtigt kan skabe dig en forståelse for Kamstrups forretning på tværs af afdelinger og divisioner.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en studerende, der er i gang med en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for kommunikation, business eller sprog – fx cand.ling.merc. Som person er du nysgerrig og kan lide at begå dig i et vækstorienteret og til tider travlt miljø, hvor ikke to dage er ens. Du er positiv og udadvendt, og møder altid dine medmennesker med et smil. Ligeledes er du kvalitetsbevidst og tilgår dine arbejdsopgaver med struktur og systematik. Du arbejder desuden professionelt, er serviceminded og kommunikerer naturligt med faggrupper på alle niveauer.

Det er et krav, at du er skarp sprogligt både på dansk og engelsk – især skriftligt.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Som intern i direktionssekretariatet tilbyder vi dig en alsidig praktikplads med en stor kontaktflade i organisationen. Du vil desuden få mulighed for at deltage i interne kurser, da vi i Kamstrup gør meget for at sikre, at vores medarbejdere løbende kan forbedre deres evner og opnå det, som de ønsker i deres karriere. Vi tilbyder et udfordrende og lærerigt praktikforløb i et internationalt og fagligt miljø, hvor du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske erfaringer.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 – ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrative Coordinator, Gitte Fogh Sørensen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.