Thomsen&Co: Studiemedhjælper med grafisk flair

Thomsen&Co: Studiemedhjælper med grafisk flair

Vi søger en studiemedhjælper med grafisk flair

Få et spændende studiejob, hvor du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø og samtidig får essentiel erhvervserfaring.

Thomsen&Co er et kommunikationsbureau, som varetager virksomheders branding. Vores kunder operer inden for mange brancher og dermed arbejder vi med mange forskellige målgrupper. Husets primære kompetencer er strategi og rådgivning, digital markedsføring og offline markedsføring.

Som grafisk studiemedhjælper hos Thomsen&Co er du med til at skabe og udvikle vores kunders grafiske identitet. Det forventes, at du er ansvarsbevidst, arbejder proaktivt og har et kreativt mindset. Din primære opgave vil være at bringe liv til forskellige virksomheders visuelle identiteter igennem korte video-animationer.

Dine vidensområder og ekspertise der betyder mest for denne rolle:

  • Kendskab til grafik til de sociale medier
  • Har erfaringer med de vigtigste programmer i Adobe Creative Cloud-pakken (Illustrator, Photoshop og InDesign)
  • Har arbejdet med eller har grundlæggende kendskab til Adobe After Effects

Primære opgaver:

  • Skabe grafiske identiteter
  • Udvikle kreative designs
  • Visuelt content til de sociale medier

Du får et stort ansvar for de opgaver, du selv sidder med og i vores åbne kontormiljø er vi altid klar på at spare og vidensdele. Fra første dag vil du blive betragtet som en del af teamet og på lige fod med de andre medarbejdere. Vi har et stærkt socialt sammenhold og elsker at bruge tid med hinanden.

Med et studiejob hos os får du lov til at udvikle dine grafiske kompetencer, mens du får relevant erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV og tage med videre i arbejdslivet.

Studiejobbet lyder som udgangspunkt på 8 timer ugentligt, men vi har forståelse for, at du er studerende og derfor er vi naturligvis fleksible ift. arbejdstider. Arbejdstiden vil også variere alt efter behov.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt Mille Malund på tlf.: +45 61 71 79 12 eller send din ansøgning/dit CV til Mille@thomsenogco.dk hurtigst muligt – vi kalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!