Antiplanet: Spirende booker/manager!

Antiplanet: Spirende booker/manager!

Antiplanet søger en spirende booker/manager!

Antiplanet søger en ildsjæl til at assistere med booking af koncerter og evt. management-opgaver. Vi er et upcoming band, der er begyndt at få vind i sejlene i form af omtale og spillejobs, og leder derfor efter en ligesindede person til at hjælpe projektet endnu bedre på vej.

Af samme grund er “stillingen” som udgangspunkt frivillig, og forventningerne selvfølgelig tilsvarende. Derfor er vi også meget åbne over for en, der måske er helt nye i branchen og gerne vil prøve kræfter med det og derved få noget værdifuld erfaring. Det sagt, så vil vi stadig gerne kompensere dig for arbejdet, selvom vi ikke kan tilbyde en fast hyre. Det kan f.eks. være i form af andel i vores løn til de koncerter du booker. Dette snakker vi nærmere om før opstart, og er selvfølgelig noget vi kan justere på løbende som projektet vokser.

Vi er baseret i Aarhus, så hvis du selv befinder dig i nærheden kunne det være super godt – men ellers finder vi også ud af det!

Lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at læse en kort motiveret ansøgning, med lidt om dig og dine ambitioner. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du gerne vil vide mere.

Vi kan kontaktes på mail: antiplanet@morch.am

Vi glæder os til at høre fra dig.


De bedste hilsner

Andreas, Johannes og Rune,

Antiplanet