Kamstrup: Internship in Product Management – Water

Kamstrup: Internship in Product Management – Water

 

Er du kundeorienteret og drives af at gøre en forskel for kunderne? Brænder du for at arbejde med udvikling af nye service-produkter til vores vand kunder? Er du forretningsorienteret og har en grundlæggende teknisk forståelse? Kunne du tænke dig at være med til at sætte dit præg på en organisation i rivende udvikling? 

Bliv en del af Product Management teamet
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. I stillingen som Intern bliver du en del af Kamstrups Vand Division, som har ansvaret for at levere forskellige målere, systemer og services til vores vand kunder.

Du bliver en del af vores Commercial Product Management team, som bl.a. arbejder med udvikling af forskellige services til vores vand kunder. Sammen stræber vi efter at skabe nye løsninger og levere de bedste serviceydelser og koncepter til vores kunder både inden for hardware, software og IT/System-områderne. Teamet er præget af et godt arbejdsmiljø, hvor både frihed under ansvar og udvikling er i fokus. Vi er en afdeling med fart på. Det giver plads til udfordringer, input og en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Et praktikforløb med udfordringer
Som praktikant i Commercial Product Management vil du få varierende opgaver. Dine primære opgaver bliver af omsætte markedskrav til mulige service løsninger på udvalgte markeder. Du skal hjælpe os med identificering og test af kundebehov. Du vil derfor få en tæt dialog med teamets Product Managers, samt vores salgskontorer. Det er vigtigt, at du brænder for udvikling og kan se de muligheder der findes, men samtidig kan omsætte det til realiserbare mål. Vi har samtidig brug for, at du er en dygtig kommunikator, da tingene går stærkt og vi er på en rejse, som vi skal have resten af organisationen med på. Her er god kommunikation en alt afgørende faktor for, at det kan lykkes.

Din personlighed er vigtig for os
Som person arbejder du struktureret og har det godt med at samarbejde med kolleger på tværs af forskellige niveauer i organisationen. Du er god til at skabe overblik og arbejder målrettet med en opgave. Vi søger en seriøs studerende, der er i gang med en teknisk-merkantil uddannelse, gerne Global Business Engineer eller lignende. Som person er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og kan vise initiativ, men samtidig sætter pris på sparring og dialog for at finde frem til den bedste løsning. Vedholdenhed er en vigtig egenskab, da informationer og løsninger ikke altid ligger lige for.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale. Tysk vil blive betragtet som en fordel.

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling i et internationalt og fagligt miljø, hvor du får ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og hvor du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske erfaringer. Dette gør, at du som praktikant vil få styrket både din personlige udvikling såvel som faglige kompetencer. Som praktikant får du frihed til at handle og tage ansvar, og faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. Desuden vil du indgå på lige fod med dine kollegaer i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve.  

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende praktikforløb med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet/lønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. nøglehulsmærket kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for 6 uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Commercial Product Manager Sanna Bernhardt på tlf.: 20 80 22 38

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.